Praktiske informationer

Ved framelding af et kursus/foredrag kan tilbagebetaling af det fulde gebyr ske indtil 2 uger før kursets/foredragets planlagte start. 

Er der mindre end 2 uge til start tager vi et administrationsgebyr på kr. 75,- ved framelding. Er der mindre end 48 timer til kursus start, er tilmeldingen bindende.

OBS OBS Sommeraktiviteter for børn er bindende ved tilmelding

Kurset forlænges tilsvarende i sidste ende af forløbet, hvis vi er nødt til at ændre en undervisningsgang på grund af

    • ændring af undervisningssted 
    • ændring af underviser
    • aflysninger pga. undervisersygdom*
    • lokaleaflysninger*

 

Vi oplever desværre engang imellem at et hold ikke kan etableres på grund af for få deltager, hvis dette sker får du besked på mail senest 48 timer før kursus start. Du får dit deltagergebyr retur ved at oplyse dit reg. og kontonummer. Vi gemmer ikke dine bank oplysninger og kan ikke automatisk tilbageføre deltagergebyret.

Vi returnere naturligvis kursusgebyret hurtigst muligt. Du vil modtage en mail fra os med info omkring tilbagebetaling af dit deltagergebyr.

Køb af kurser, foredrag og lignende her på hjemmesiden er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jf. forbrugeraftalelovens §18, stk. 2 - nr. 12).

Pris for deltagelse er anført ud for de enkelte kurser. Evt. udgifter til bøger og andre materialer i forbindelse med undervisningen afholdes af deltagerne, medmindre andet fremgår af kursus beskrivelsen.

Når du tilmelder dig, får du straks en bekræftelse på din tilmelding. Inden for 24 timer vil du også modtage en mail, med link til betaling. Årsagen til at der går 24 timer, er at vi gerne vil sikre os, at der er plads på det ønskede hold, inden du bliver bedt om at betale.

Vi glæder os til at se dig på Kulturskolen. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, såfremt du har spørgsmål.