Kurser og foredrag 2021

Kulturskolens retningslinjer ifm. coronavirus 

Kulturskolen er åben, og vi er glade for at byde dig velkommen til et år med en palette af kurser, foredrag, rundvisninger og workshops. Det er sikkert for dig at gå på aftenskole hos Kulturskolencfl. Vi følger naturligvis myndighedernes og kommunernes anbefalinger og tilrettelægger vores aktiviteter, så du kan føle dig tryg ved at indgå i sociale fællesskaber hos os.

Tak for din hjælp. Når du deltager i undervisning hos os, beder vi dig følge sundhedsmyndighedernes generelle råd om forebyggelse af smitte: Hold afstand, vask/sprit hænder, host eller nys i dit ærme, begræns fysisk kontakt og bliv hjemme, hvis du er syg. 

Når du tilmelder dig en aktivitet, vil du blive kontaktet direkte, hvis der er yderligere informationer om forholdsregler. Hvis der sker ændringer i forbindelse med din undervisning, vil du ligeledes blive kontaktet direkte.

Vi følger situationen omkring covid 19 tæt og opdaterer retningslinjerne løbende hvis nødvendigt. 

I rammeaftalen fra den 22. marts er det besluttet, at aftenskoler og daghøjskoler kan åbne for indendørs undervisning og andre aktiviteter  pr. 21. maj 2021. 

Når der genåbnes, vil det forventeligt være med en række restriktioner, bl.a. at man har et coronapas. Coronapas udstedes til mennesker, der er færdigvaccinerede, har overstået infektion eller er testet negativ inden for 72 timer. Der arbejdes på de tekniske løsninger omkring coronapasset, og du kan læse mere i Rammeaftale om plan for genåbning af Danmark på Statsministeriets hjemmeside.

dof