Online lektiehjælp og studievejledning

Skal vi hjælpe dig på vej?

Skræddersyet online undervisning

Med et onlineforløb kan I få undervisning, der hvor det passer jer.

Vores onlineforløb kan bruges af alle både i grundskolen men også på alle ungdomsuddannelserne – det vil sige alle klassetrin og i alle fag. Vores undervisere er klædt på til opgaven og har gode erfaringer med at undervise også online. I er sikret kvalitet og inspirerende undervisning med en engageret underviser, der tilpasser undervisningen efter den enkeltes behov og udfordringer.

Vi har i forvejen mange kvalificerede undervisere med vidt forskellige kompetencer, som laver kurser og workshops for kulturskolen. Det gør det derfor muligt for os at matche dit barn med en underviser, der er særligt kvalificeret til at hjælpe dit barn lige præcis dér, hvor han eller hun har brug for det. Men det er også vores erfaring, at kemien og venskabet mellem underviser og elev kan have stor betydning for forløbet. 

Inden vi starter et onlineforløb, vil jeres undervisere invitere jer til et online læringsrum. I rummet er det muligt at se og høre hinanden, så i på trods af fysisk afstand alligevel kan skabe en tæt relation og et trygt læringsrum. På platformen kan I dele og gemme noter, filer og opgaver, som altid kan tages frem. Underviseren vil planlægge onlineforløbet efter jeres behov og udfordringer hvilket typisk vil være med udgangspunkt i et specifikt fag, lektier eller en aflevering

Følg med undervejs

Når vi har indgået en aftale om et forløb, kan I følge forløbet i jeres barns logbog. Her finder i kommende aftaler, kort beskrivelse efter hver undervisningsgang, den faglige progression og plan for næste undervisningsgang.

Vi er mere end blot lektiehjælp. Vi står på tæer for at sikrer en god oplevelse hele vejen rundt. Vi er 2 faglige vejledere begge med undervisnings- og skoleleder erfaring fra grundskolen, gymnasiet og erhvervsuddannelserne. Vi følger jer fra start til slut. Fra I ringer første gang til afsluttende evaluering. I er altid velkommen til at kontakte os. En investering i fremtiden – prisen for et skræddersyet online forløb

Vi arbejder med en fast timepris på kr. 250,-. I er ikke forpligtiget til at binde jer for et vist antal timer, da alle forløb bliver skræddersyet. Vi tilbyder dog en rabat på 20% såfremt I køber et forløb på mere end 20 timer. Prisen er inkl alle opgaver og materialer.

 

Studievejledning. Har du brug for hjælp til at blive afklaret? maj er både eksamenstid og studievalgstid. Det tager tid at blive afklaret om, hvad der er et godt studievalg. . Beslutningen skal helst ikke træffes tæt på deadline. For jo mere afklarede unge er med deres valg af studie, desto mindre er risikoen for, at de falder fra. Og de unge, som er mest afklarede, er ofte også dem, der har truffet deres studievalg længe før ansøgningsfristen. Har du brug for hjælp til at blive afklaret? Skolesparring har hjulpet adskillige unge på vej, skal vi også hjælpe dig? Ring eller skriv til os på 40 25 05 72 eller cfl@outlook.dk. Fast pris for 2 timers vejledning kr. 700,-. 

SSSPACE er på en mission for at gøre hverdagen mere farverig og legesyg — med omtanke