Online kurser

Corona-krisen har synliggjort den store værdi, som online kurser kan tilbyde, når fysisk fremmøde ikke er muligt. Da Covid-19 ramte Danmark og lukkede alting ned i foråret, blev vi tvunget til at gentænke vores kurser.

Vi har længe barslet med ideen om at tilbyde mere online undervisning, så vi benyttede os af den ufrivillige pause fra den fysiske undervisning til at undersøge mulighederne for online undervisning. Det har vist sig, at online-hold og E-hold er utroligt populære
Det handler om en kombination af fleksibilitet og tryghed. Pludselig har man mulighed for at vælge et hold, som man normalt ikke ville kunne deltage i, fordi det var i en anden kommune, eller fordi man ikke kunne nå det. Men nu sparer man transporttiden og skal "bare" finde et dejligt sted at sidde, og man kan i øvrigt selv vælge, om man deltager hjemmefra, fra sommerhuset, fra udlandet eller fra kontoret.
 
Der vil løbende komme nye online hold på denne side
Navn Underviser Pris* Start Slut  
Nederlandsk (Hollandsk) samtale - Online Mirjam van Raamsdonk DKK 750,00 30‑08‑2021 08‑11‑2021
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Nederlandsk (Hollandsk) samtale er for dem, som kan allerede tale lidt Nederlandsk. Måske har du haft tidligere Nederlandsk undervisning eller har du en Nederlandsk partner, men det kunne være en god idé at øve lidt mere med grammatiken, sætningsstruktur, regelmæssige og uregelmæssige verber, læse tekster og øge ordforrådet. Underviseren arbejder med aktuelle tekster om Nederlandene på forskellige niveauer og en grammatikbog som deltager skal køber, hvis kurset bliver oprettet.

Undervisning foregår online (zoom) så lige meget hvor du bor I Denmark, kan du følge med! Underviser taler Dansk, Engelsk og Nederlandsk på kurset.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du kan deltage, kan underviseren teste dig inden kursusstart.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 259
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 30-08-2021 19:00
Mødegange: 10
Lektioner: 15
Undervisere: Mirjam van Raamsdonk
Priser:
Voksne DKK 750,00
Kulturskolens malerskole med billedkunstner Birgitte Søvsø online Birgitte Søvsø DKK 695,00 06‑09‑2021 15‑11‑2021
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

 

SKAB DIG! Er et online malerkursus som handler om at finde ud af hvad du har på hjerte? Og hvordan kan du blive endnu bedre til at udtrykke det? Jeg vil hjælpe dig med at finde frem til, og blive bevidst om, dit unikke billedsprog. Du får sparring og inspiration som guider dig hen mod det, der gør dit udtryk personligt og originalt. Jeg bruger blandt andet musik og poesi for at vække din kreativitet! I malerfælleskaber udvikler man sig synergetisk det vil sige at kreativitet og skaberglæde smitter. Og at 1+1 = 3

Jeg bruger en række øvelser til at få kreativitet i spil og du skal være med på at lege og undersøge og eksperimentere med billedsproget. Mine kunstkurser er mere end bare teknik og tør historik. Jeg vil gerne tage dig i hånden og guide dig hen til det du brænder for og fokuseret hente din kreativitet frem i billedform. Der gives en grundlæggende intro til maleriet og adskillige teknikker indenfor farve og komposition. Vi vil tale om maleriets opbygning og maleri som genre. De forskellige faser som maleren gennemgår i sit arbejde, fra ide og skitse til færdigt maleri, vil løbende gennemgås med udgangspunkt i dit nuværende ståsted i processen. Du vil blive introduceret til forskellige markante internationale og nationale malere.  Jeg guider dig og giver både fælles og individuelle opgaver.

Undervisningsformen:
Online fællesundervisning én gang hver 14. dag mandage fra 18.30 - 20.30
Det vil give dig tid til at arbejde i dybden og vi vil hver gang kigge nærmere på den enkeltes proces. Der vil også gives individuel vejledning og sparring efter behov og du vil helt sikkert få opgraderet din kunstneriske værkstøjskasse! Derudover vil du modtage forslag til den selvstændige videre proces efter endt forløb.

Jeg glæder mig til at møde både NYE og GAMLE elever! VEL MØDT
Du skal kunne deltage via MEET på google og meget gerne kunne benytte SLIDES til at vise dine ting frem. Det er ikke teknisk krævende men du skal have et kamera (i din tlf) samt en computer til rådighed.Når du har tilmeldt dig holdet modtager du et velkomstbrev med information om hvad du skal have klar til første møde online!Glæder mig rigtig meget til at møde dig!  

Udtalelse fra tidligere kursist."Dejligt at få lov til at slå hjernen fra en gang om ugen og lade sanserne og kreativiteten tage over. Her behøver man ikke være bange for at slå til. Alle bliver inkluderet uanset niveau. Jeg deltager helt sikkert igen" Fleur Wetterholm

Birgitte Søvsø er uddannet fra Danmarks Designskole og Designskolen i Kolding i 2004 i illustration og har levet og arbejdet som professionel billedkunstner og illustrator lige siden. Hun har undervist børn, unge og voksne i 15 år. Undervisningen er levende, inspireret og udviklet på baggrund af solid erfaring og bred viden i de kunstneriske processer og i kunsthistorien.
www.birgittesoevsoe.dk

 

 

 

 

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 79041
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 06-09-2021 18:30
Mødegange: 5
Lektioner: 10
Undervisere: Birgitte Søvsø
Priser:
Voksne DKK 695,00
Matematik online Christoffer Munchhaus DKK 650,00 04‑10‑2021 01‑11‑2021
Se mere   Luk  
  • Navn: Matematik online
  • Underviser: Christoffer Munchhaus
  • Pris*: DKK 650,00
  • Start: 04‑10‑2021
  • Slut: 01‑11‑2021
Se mere   Luk  

Matematik er naturvidenskabernes sprog. Man bruger matematiske begreber og metoder, når man skal formulere, modellere, ræsonnere og konkludere i fag som biologi, fysik, kemi, økonomi, i sundhedsvidenskaberne og i tekniske videnskaber.

Dette kursustilbud henvender sig til folkskolens afgangselever og 1. g. på gymnasiet. I kommer blandt andet til at arbejde med: 

Regnestrategier

Ligninger

Formler og algebraiske udtryk

Geometriske egenskaber og sammenhænge (sinus og cosinus)

Stastistik og sandsynlighed

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 8079
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 04-10-2021 18:30
Mødegange: 5
Lektioner: 10
Undervisere: Christoffer Munchhaus
Priser:
Voksne DKK 650,00
Børn og unge under 18 år DKK 650,00
Kulturskolens online forfatterskole - fortsætter hold for øvede Helle Højland DKK 595,00 11‑10‑2021 29‑11‑2021
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

E-skrivekursus for dig der gerne vil arbejde videre med din kreative skrivning. Du har deltaget på Kulturskolens online forfatterskole, eller har på anden vis arbejdet med de grundlæggende teknikker i kreativ skrivning. Du er i gang med at skrive og har nu lyst til at gå endnu mere i dybden med og forståelsen for, hvordan du bruger de skrivetekniske virkemidler. På kurset har du mulighed for at holde fast i din gode skriverutine. Hver uge er der nye inspirerende oplæg om skriveteknik, spændende skriveøvelser og mulighed for at få konstruktiv respons på, hvordan du bruger teknikken. 

I 8 uger vil du, hver mandag inden klokken 9, modtage en mail med et oplæg om en kreativ skriveteknik, med dertilhørende skriveøvelse. Og hver uge kan du, senest torsdag klokken 17.00, sende et bud på øvelsen, en prosatekst, som en vedhæftet word-fil, på op til 2000 typeenheder inkl. mellemrum. Responsen er elektronisk og har fokus på, hvordan du bruger ugens kreative skriveteknik, og på at højne det der fungerer i din tekst. I løbet af kurset vil du opnå en dybere forståelse for, hvordan de grundlæggende teknikker i kreativ skrivning fungerer i din tekst, og hvordan du kan bruge dem i din videre skrivning. Kurset har en varighed af 10 uger, hvor du frit kan vælge 8 uger, som passer ind i din hverdag. Disse uger vælges i samråd med vores erfarne underviser forfatter Helle Højland. Du skal regne med at bruge mindst 2 timer om ugen, på kurset.  

Om Helle Højland: Hun har undervist voksne, unge og børn i at skrive fiktion i knap 30 år. Debuterede som romanforfatter i 1987 og har siden fået udgivet både fiktion og faglitteratur. Men har også arbejdet med film, dramatik og lydfortællinger. Og har igennem årene fungeret som personlig konsulent og responsgiver på en lang række manuskripter. Uddannet BA i Film og medievidenskab med Litteratur https://hellehojland.dk/

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 30928
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 11-10-2021 09:00
Mødegange: 8
Lektioner: 16
Undervisere: Helle Højland
Priser:
Voksne DKK 595,00
Kulturskolens online forfatterskole med forfatter Helle Højland Helle Højland DKK 595,00 11‑10‑2021 29‑11‑2021
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

E-skrivekursus for dig der har skrevet en masse, men ligeså meget for dig der kun har drømt om at skrive eller vil bruge den kreative skrivning til at styrke dine faglige tekster. Du behøver altså ingen forhåndsviden bare en stor lyst til at prøve dig selv af i spændende skriveøvelser og til at fordybe dig i arbejdet med de grundlæggende teknikker i kreativ skrivning. Den enkelte kursist udvikler sig fra sit sted og i sin genre.

I 8 uger vil du, hver mandag inden klokken 9, modtage en mail med et oplæg og en skriveøvelse, der tager udgangspunkt i en grundlæggende skriveteknik. Og hver uge kan du, senest torsdag klokken 17.00, sende en prosatekst på op til 2000 typeenheder inkl. mellemrum. Du vil modtage en individuel professionel elektronisk respons på din tekst fra vores dygtige underviser, inden næste skriveøvelse sendes ud. I løbet af kurset vil du opnå en øget bevidsthed om de grundlæggende teknikker i kreativ skrivning. Responsen, fra kursets erfarne underviser, fokuserer på, at højne det der fungerer i din tekst. Og på at du, efter endt kursus, har fået en ny bevidsthed om dit talent - men også om dine skrivetekniske udfordringer. Kurset har en varighed af 10 uger, hvor du frit kan vælge 8 uger, som passer ind i din hverdag. Disse uger vælges i samråd med Helle Højland.Du skal regne med at bruge mindst 2 timer om ugen, på kurset.  

Om Helle Højland: Hun har undervist voksne, unge og børn i at skrive fiktion i knap 30 år. Debuterede som romanforfatter i 1987 og har siden fået udgivet både fiktion og faglitteratur. Men har også arbejdet med film, dramatik og lydfortællinger. Og har igennem årene fungeret som personlig konsulent og responsgiver på en lang række manuskripter. Uddannet BA i Film og medievidenskab med Litteratur https://hellehojland.dk/

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 30994
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 11-10-2021 09:00
Mødegange: 8
Lektioner: 16
Undervisere: Helle Højland
Priser:
Voksne DKK 595,00
Kulturskolens online forfatterskole - fortsætter hold for øvede Helle Højland DKK 595,00 14‑10‑2021 02‑12‑2021
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

E-skrivekursus for dig der gerne vil arbejde videre med din kreative skrivning. Du har deltaget på Kulturskolens online forfatterskole, eller har på anden vis arbejdet med de grundlæggende teknikker i kreativ skrivning. Du er i gang med at skrive og har nu lyst til at gå endnu mere i dybden med og forståelsen for, hvordan du bruger de skrivetekniske virkemidler. På kurset har du mulighed for at holde fast i din gode skriverutine. Hver uge er der nye inspirerende oplæg om skriveteknik, spændende skriveøvelser og mulighed for at få konstruktiv respons på, hvordan du bruger teknikken. 

I 8 uger vil du, hver torsdag inden klokken 9, modtage en mail med et oplæg om en kreativ skriveteknik, med dertilhørende skriveøvelse. Og hver uge kan du, senest søndag klokken 17.00, sende et bud på øvelsen, en prosatekst, som en vedhæftet word-fil, på op til 2000 typeenheder inkl. mellemrum. Responsen er elektronisk og har fokus på, hvordan du bruger ugens kreative skriveteknik, og på at højne det der fungerer i din tekst. I løbet af kurset vil du opnå en dybere forståelse for, hvordan de grundlæggende teknikker i kreativ skrivning fungerer i din tekst, og hvordan du kan bruge dem i din videre skrivning. Kurset har en varighed af 10 uger, hvor du frit kan vælge 8 uger, som passer ind i din hverdag. Disse uger vælges i samråd med vores erfarne underviser forfatter Helle Højland. Du skal regne med at bruge mindst 2 timer om ugen, på kurset.  

Om Helle Højland: Hun har undervist voksne, unge og børn i at skrive fiktion i knap 30 år. Debuterede som romanforfatter i 1987 og har siden fået udgivet både fiktion og faglitteratur. Men har også arbejdet med film, dramatik og lydfortællinger. Og har igennem årene fungeret som personlig konsulent og responsgiver på en lang række manuskripter. Uddannet BA i Film og medievidenskab med Litteratur https://hellehojland.dk/

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 30929
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 14-10-2021 09:00
Mødegange: 8
Lektioner: 16
Undervisere: Helle Højland
Priser:
Voksne DKK 595,00
Kulturskolens online forfatterskole med forfatter Helle Højland Helle Højland DKK 595,00 14‑10‑2021 02‑12‑2021
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

E-skrivekursus for dig der har skrevet en masse, men ligeså meget for dig der kun har drømt om at skrive eller vil bruge den kreative skrivning til at styrke dine faglige tekster. Du behøver altså ingen forhåndsviden bare en stor lyst til at prøve dig selv af i spændende skriveøvelser og til at fordybe dig i arbejdet med de grundlæggende teknikker i kreativ skrivning. Den enkelte kursist udvikler sig fra sit sted og i sin genre.

I 8 uger vil du, hver torsdag inden klokken 9, modtage en mail med et oplæg og en skriveøvelse, der tager udgangspunkt i en grundlæggende skriveteknik. Og hver uge kan du, senest søndag klokken 17.00, sende en prosatekst på op til 2000 typeenheder inkl. mellemrum. Du vil modtage en individuel professionel elektronisk respons på din tekst fra vores dygtige underviser, inden næste skriveøvelse sendes ud. I løbet af kurset vil du opnå en øget bevidsthed om de grundlæggende teknikker i kreativ skrivning. Responsen, fra kursets erfarne underviser, fokuserer på, at højne det der fungerer i din tekst. Og på at du, efter endt kursus, har fået en ny bevidsthed om dit talent - men også om dine skrivetekniske udfordringer. Kurset har en varighed af 10 uger, hvor du frit kan vælge 8 uger, som passer ind i din hverdag. Disse uger vælges i samråd med Helle Højland.Du skal regne med at bruge mindst 2 timer om ugen, på kurset.  

Om Helle Højland: Hun har undervist voksne, unge og børn i at skrive fiktion i knap 30 år. Debuterede som romanforfatter i 1987 og har siden fået udgivet både fiktion og faglitteratur. Men har også arbejdet med film, dramatik og lydfortællinger. Og har igennem årene fungeret som personlig konsulent og responsgiver på en lang række manuskripter. Uddannet BA i Film og medievidenskab med Litteratur https://hellehojland.dk/

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 30996
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 14-10-2021 09:00
Mødegange: 8
Lektioner: 16
Undervisere: Helle Højland
Priser:
Voksne DKK 595,00
Et onlinekursus hvor du lærer at sy dine egne øreringe Louise Kristiansen DKK 399,00 15‑10‑2021 16‑10‑2021
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Et onlinekursus hvor du lærer at sy dine egne øreringe, så du kan forkæle dig selv og dem du holder af med hjemmelavede gaver, som rent faktisk bliver brugt.

På kurset guider Louise dig igennem en af de basis-syteknikker, hun selv bruger i mange af hendes smykker. Kurset er et onlinekursus, som du kan tage derhjemme når det passer dig. Du har adgang i 3 måneder.   Efter kurset kender du til teknikken og kan gå i gang med at lave dine egne designs. Fordele ved onlinekursus frem for fysisk er at du kan tage kurset lige, når det passer dig. Du får adgang med det samme. Du kan sidde i ro og mag derhjemme og tage kurset i lige det tempo, som passer dig. Du risikerer ikke, at kurset bliver aflyst grundet manglende deltagere. Du har adgang til kurset i 3 måneder og slipper for at presse dig til at lære teknikken på få timer og samtidig skulle huske det hele, når du kommer hjem Du har hele tiden fremgangsmåden præsenteret for dig tæt på, så du præcist kan se, hvordan hele processen foregår. Du kan sætte på pause, spole tilbage og tage kurset forfra alt efter, hvad dit behov er. Der er taget højde for, at vi alle lærer forskelligt, så du får også en PDF, som indeholder close-up billeder af alle steps du skal igennem samt skriftlig vejledning - denne kan du også have glæde af efter, at din adgang udløber. 

Hvad får du med i kurset? Introduktion til hvilke materialer du skal bruge samt materialeliste. Detaljerede videoklip, som guider dig gennem processen. PDF-fil med fotos og beskrivelse af processen. Mønsterark til tre af Emmas harlekin-designs. Blankt mønsterark til dine egne design. BONUS: ekstra video, som viser dig, hvordan du bruger teknikken til at lave figurer. Adgang til en lukket facebook-gruppe, hvor du kan stille spørgsmål og vise dine resultater. Adgang i 3 måneder


Det vil koste dig maks. 150 kr. at indkøbe materialer. Som alternativ kan du bruge almindelig sytråd og hamasperler for at lære teknikken at kende Hvad hvis du ikke kan tage kurset samme dag du har købt? Ingen problemer. Det er et onlinekursus, og du har adgang til det i 3 måneder, så du kan tage det i dit tempo, når det passer dig.  Du har også muligheden for at spole frem og tilbage, sætte på pause og tage kurset igen, hvis du skulle have brug for det. Du kan gennemføre kurset på ca. 2-3 timer.

Målgruppe børn og voksne fra ca. 12 år. Hvis du har et barn som er meget fingernem og har let ved det kreative, kan de måske være lidt yngre. De kan bruge større perler, som vil lette syningen indtil, teknikken er lært.

Underviser: smykkedesigner Louise Kristiansen  Smykker fra E M • M A S (@emmas.dk) • Instagram-billeder og -videoer

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 7909
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 15-10-2021 09:00
Mødegange: 1
Lektioner: 3
Undervisere: Louise Kristiansen
Priser:
Voksne DKK 399,00
Børn og unge under 18 år DKK 399,00
Et onlinekursus hvor du lærer at sy dine egne øreringe Louise Kristiansen DKK 399,00 22‑10‑2021 23‑10‑2021
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Et onlinekursus hvor du lærer at sy dine egne øreringe, så du kan forkæle dig selv og dem du holder af med hjemmelavede gaver, som rent faktisk bliver brugt.

På kurset guider Louise dig igennem en af de basis-syteknikker, hun selv bruger i mange af hendes smykker. Kurset er et onlinekursus, som du kan tage derhjemme når det passer dig. Du har adgang i 3 måneder.   Efter kurset kender du til teknikken og kan gå i gang med at lave dine egne designs. Fordele ved onlinekursus frem for fysisk er at du kan tage kurset lige, når det passer dig. Du får adgang med det samme. Du kan sidde i ro og mag derhjemme og tage kurset i lige det tempo, som passer dig. Du risikerer ikke, at kurset bliver aflyst grundet manglende deltagere. Du har adgang til kurset i 3 måneder og slipper for at presse dig til at lære teknikken på få timer og samtidig skulle huske det hele, når du kommer hjem Du har hele tiden hele fremgangsmåden præsenteret for dig tæt på, så du præcist kan se, hvordan hele processen foregår. Du kan sætte på pause, spole tilbage og tage kurset forfra alt efter, hvad dit behov er. Der er taget højde for, at vi alle lærer forskelligt, så du får også en PDF, som indeholder close-up billeder af alle steps du skal igennem samt skriftlig vejledning - denne kan du også have glæde af efter, at din adgang udløber. 

Hvad får du med i kurset?: Introduktion til hvilke materialer du skal bruge samt materialeliste. Detaljerede videoklip, som guider dig gennem processen. PDF-fil med fotos og beskrivelse af processen. Mønsterark til tre af Emmas harlekin-designs. Blankt mønsterark til dine egne design. BONUS: ekstra video, som viser dig, hvordan du bruger teknikken til at lave figurer. Adgang til en lukket facebook-gruppe, hvor du kan stille spørgsmål og vise dine resultater. Adgang i 3 måneder


Det vil koste dig maks. 150 kr. at indkøbe materialer. Som alternativ kan du bruge almindelig sytråd og hamasperler for at lære teknikken at kende Hvad hvis du ikke kan tage kurset samme dag du har købt? Ingen problemer. Det er et onlinekursus, og du har adgang til det i 3 måneder, så du kan tage det i dit tempo, når det passer dig.  Du har også muligheden for at spole frem og tilbage, sætte på pause og tage kurset igen, hvis du skulle have brug for det. Du kan gennemføre kurset på ca. 2-3 timer.

Målgruppe børn og voksne fra ca. 12 år. Hvis du har et barn som er meget fingernem og har let ved det kreative, kan de måske være lidt yngre. De kan bruge større perler, som vil lette syningen indtil, teknikken er lært.

Underviser: smykkedesigner Louise Kristiansen  Smykker fra E M • M A S (@emmas.dk) • Instagram-billeder og -videoer

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 79091
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 22-10-2021 09:00
Mødegange: 1
Lektioner: 3
Undervisere: Louise Kristiansen
Priser:
Voksne DKK 399,00
Børn og unge under 18 år DKK 399,00
Kulturskolens malerskole med billedkunstner Birgitte Søvsø online Birgitte Søvsø DKK 595,00 25‑10‑2021 13‑12‑2021
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

KUNST og NATUR  GRØN er den farve menneskets øje kan se flest nuancer af, og grøn er naturens farver. Kunst og natur handler om, at bruge naturen som inspiration. Det er et tegne og malehold, hvor vi skal arbejde med de grundlæggende principper indenfor maleri, farve, komposition, form, og materialitet. Naturen bliver her brugt som inspiration til maleriet og som det tempel / arkiv  man kan hente sin inspiration fra. Kurset bliver tilrettelagt så alle kan være med. Vi starter med akvarelfarver og går herefter videre til akryl, tegning bliver brugt som et grundredskab til at skitsere og formulere en idé. Der vil være opgaver, hvor man skal på feltarbejde i naturen og så viderebearbejdning alt “det sete,  - det oplevede, sansede” derhjemme.  

Alle kan være med uanset niveau. Al undervisning foregår online. Og vil bestå af opgaver på mail, oplæg fra mig samt møder på zoom, hvor vi ser, hvad de andre har lavet. Og går på “online-besøg” i de andres processer og får feedback.  

Materialeliste Akvarelfarer:- de tre primærfarver gerne citrongul, preusserblå og cadmiumrød, skitsebog + blyanter. Diverse akylfarver og papir evt lærred. Ellers kan det være materialer du selv er glad for at bruge og har ved hånden. Glæder mig rigtig meget til at møde dig!  

Udtalelser fra tidligere kursister "Dejligt at få lov til at slå hjernen fra en gang om ugen og lade sanserne og kreativiteten tage over. Her behøver man ikke være bange for at slå til. Alle bliver inkluderet uanset niveau. Jeg deltager helt sikkert igen" Fleur Wetterholm

"På Birgittes hold er der plads til alle os, der ikke hverken er eller nogensinde bliver en Cézanne eller Derain. Birgitte gør det trygt at vise sine billeder til hende og holdet. Uanset hvor meget det, man har lavet, ligner noget, der er løgn, formår Birgitte at komme med positiv, konstruktiv og opmuntrende kritik. Ret imponerende ?? Det holder én til ilden, at man får opgaver af Birgitte, så man faktisk får malet mere end ellers." Malene Kaa

Birgitte Søvsø er uddannet fra Danmarks Designskole og Designskolen i Kolding i 2004 i illustration og har levet og arbejdet som professionel billedkunstner og illustrator lige siden. Hun har undervist børn, unge og voksne i 15 år. Undervisningen er levende, inspireret og udviklet på baggrund af solid erfaring og bred viden i de kunstneriske processer og i kunsthistorien.
www.birgittesoevsoe.dk

 

 

 

 

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 79082
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 25-10-2021 16:00
Mødegange: 5
Lektioner: 8
Undervisere: Birgitte Søvsø
Priser:
Voksne DKK 595,00
Kulturskolens malerskole med billedkunstner Birgitte Søvsø online Birgitte Søvsø DKK 695,00 25‑10‑2021 13‑12‑2021
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

 

SKAB DIG! Er et online malerkursus som handler om at finde ud af hvad du har på hjerte? Og hvordan kan du blive endnu bedre til at udtrykke det? Jeg vil hjælpe dig med at finde frem til, og blive bevidst om, dit unikke billedsprog. Du får sparring og inspiration som guider dig hen mod det, der gør dit udtryk personligt og originalt. Jeg bruger blandt andet musik og poesi for at vække din kreativitet! I malerfælleskaber udvikler man sig synergetisk det vil sige at kreativitet og skaberglæde smitter. Og at 1+1 = 3

Jeg bruger en række øvelser til at få kreativitet i spil og du skal være med på at lege og undersøge og eksperimentere med billedsproget. Mine kunstkurser er mere end bare teknik og tør historik. Jeg vil gerne tage dig i hånden og guide dig hen til det du brænder for og fokuseret hente din kreativitet frem i billedform. Der gives en grundlæggende intro til maleriet og adskillige teknikker indenfor farve og komposition. Vi vil tale om maleriets opbygning og maleri som genre. De forskellige faser som maleren gennemgår i sit arbejde, fra ide og skitse til færdigt maleri, vil løbende gennemgås med udgangspunkt i dit nuværende ståsted i processen. Du vil blive introduceret til forskellige markante internationale og nationale malere.  Jeg guider dig og giver både fælles og individuelle opgaver.

Undervisningsformen:
Online fællesundervisning én gang hver 14. dag mandage fra 18.30 - 20.30
Det vil give dig tid til at arbejde i dybden og vi vil hver gang kigge nærmere på den enkeltes proces. Der vil også gives individuel vejledning og sparring efter behov og du vil helt sikkert få opgraderet din kunstneriske værkstøjskasse! Derudover vil du modtage forslag til den selvstændige videre proces efter endt forløb.

Jeg glæder mig til at møde både NYE og GAMLE elever! VEL MØDT
Du skal kunne deltage via MEET på google og meget gerne kunne benytte SLIDES til at vise dine ting frem. Det er ikke teknisk krævende men du skal have et kamera (i din tlf) samt en computer til rådighed.Når du har tilmeldt dig holdet modtager du et velkomstbrev med information om hvad du skal have klar til første møde online!Glæder mig rigtig meget til at møde dig!  

Udtalelse fra tidligere kursist."Dejligt at få lov til at slå hjernen fra en gang om ugen og lade sanserne og kreativiteten tage over. Her behøver man ikke være bange for at slå til. Alle bliver inkluderet uanset niveau. Jeg deltager helt sikkert igen" Fleur Wetterholm

Birgitte Søvsø er uddannet fra Danmarks Designskole og Designskolen i Kolding i 2004 i illustration og har levet og arbejdet som professionel billedkunstner og illustrator lige siden. Hun har undervist børn, unge og voksne i 15 år. Undervisningen er levende, inspireret og udviklet på baggrund af solid erfaring og bred viden i de kunstneriske processer og i kunsthistorien.
www.birgittesoevsoe.dk

 

 

 

 

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 79042
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 25-10-2021 18:30
Mødegange: 5
Lektioner: 10
Undervisere: Birgitte Søvsø
Priser:
Voksne DKK 695,00
Et onlinekursus hvor du lærer at sy dine egne øreringe Louise Kristiansen DKK 399,00 05‑11‑2021 06‑11‑2021
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Et onlinekursus hvor du lærer at sy dine egne øreringe, så du kan forkæle dig selv og dem du holder af med hjemmelavede gaver, som rent faktisk bliver brugt.

På kurset guider Louise dig igennem en af de basis-syteknikker, hun selv bruger i mange af hendes smykker. Kurset er et onlinekursus, som du kan tage derhjemme når det passer dig. Du har adgang i 3 måneder.   Efter kurset kender du til teknikken og kan gå i gang med at lave dine egne designs. Fordele ved onlinekursus frem for fysisk er at du kan tage kurset lige, når det passer dig. Du får adgang med det samme. Du kan sidde i ro og mag derhjemme og tage kurset i lige det tempo, som passer dig. Du risikerer ikke, at kurset bliver aflyst grundet manglende deltagere. Du har adgang til kurset i 3 måneder og slipper for at presse dig til at lære teknikken på få timer og samtidig skulle huske det hele, når du kommer hjem Du har hele tiden fremgangsmåden præsenteret for dig tæt på, så du præcist kan se, hvordan hele processen foregår. Du kan sætte på pause, spole tilbage og tage kurset forfra alt efter, hvad dit behov er. Der er taget højde for, at vi alle lærer forskelligt, så du får også en PDF, som indeholder close-up billeder af alle steps du skal igennem samt skriftlig vejledning - denne kan du også have glæde af efter, at din adgang udløber. 

Hvad får du med i kurset?: Introduktion til hvilke materialer du skal bruge samt materialeliste. Detaljerede videoklip, som guider dig gennem processen. PDF-fil med fotos og beskrivelse af processen. Mønsterark til tre af Emmas harlekin-designs. Blankt mønsterark til dine egne design. BONUS: ekstra video, som viser dig, hvordan du bruger teknikken til at lave figurer. Adgang til en lukket facebook-gruppe, hvor du kan stille spørgsmål og vise dine resultater. Adgang i 3 måneder


Det vil koste dig maks. 150 kr. at indkøbe materialer. Som alternativ kan du bruge almindelig sytråd og hamasperler for at lære teknikken at kende Hvad hvis du ikke kan tage kurset samme dag du har købt? Ingen problemer. Det er et onlinekursus, og du har adgang til det i 3 måneder, så du kan tage det i dit tempo, når det passer dig. Du har også muligheden for at spole frem og tilbage, sætte på pause og tage kurset igen, hvis du skulle have brug for det. Du kan gennemføre kurset på ca. 2-3 timer.

Målgruppe børn og voksne fra ca. 12 år. Hvis du har et barn som er meget fingernem og har let ved det kreative, kan de måske være lidt yngre. De kan bruge større perler, som vil lette syningen indtil, teknikken er lært.

Underviser: smykkedesigner Louise Kristiansen  Smykker fra E M • M A S (@emmas.dk) • Instagram-billeder og -videoer

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 79093
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 05-11-2021 09:00
Mødegange: 1
Lektioner: 3
Undervisere: Louise Kristiansen
Priser:
Voksne DKK 399,00
Børn og unge under 18 år DKK 399,00
dof