Tysk

Sprechen Sie deutsch? Lær tysk på Kulturskolen og få et forspring i samtalen med vores naboer mod syd

Tysk tales både i Tyskland, Østrig og Schweiz og er et af de største sprog i Europa. Faktisk er tysk det tiende mest talte sprog i hele verden. Derfor er det også en stor hjælp på dine rejser og i mødet med tyskere, hvis du kan begå dig på tysk eller i det mindste kan nogle få gloser. Vi har tyskkurser for begyndere, tysk for øvede og kurser, hvor der kun tales tysk. 
Lær tysk på Kulturskolen og bliv klædt på til at klare dig sprogligt i Tyskland, hvad enten du skal besøge landet som turist, studerende eller i professionelle sammenhæng

Navn Sted Underviser Pris* Start Slut  
Tysk sommerferie learning camp Lindegårdsskolen Intern underviser Kulturskolen DKK 300,00 04‑07‑2022 11‑07‑2022
Se mere   Luk  
  • Navn: Tysk sommerferie learning camp
  • Sted: Lindegårdsskolen
  • Underviser: Intern underviser Kulturskolen
  • Pris*: DKK 300,00
  • Start: 04‑07‑2022
  • Slut: 11‑07‑2022
Se mere   Luk  

Tysk med hovedvægt på grammatik er for unge i 8. klasse og 9. klasse. Vi mødes i 2 x 3 timer og terper tysk grammatik

Tysk grammatik vendt på hovedet Vi vil vende grammatikken på hovedet og tage udgangspunkt i korte tyske tekster og behandle dem ud fra en grammatisk synsvinkel. Formålet er at styrke den sproglige bevidsthed ved først se på, hvordan de grammatiske regler anvendes i praksis. Vi vil tage udgangspunkt i den danske grammatik (og ved behov kort repetere ”kryds og bolle”, dvs. sætningsanalyse). Vi starter med artiklerne (kendeordene), og derefter tager vi fat på verberne (udsagnsordene) i nutid og datid og bydeform, og til sidst skal vi kigge på forholdsordene (og hvilken kasus de styrer). Vi laver eksempler og løser opgaver sammen.

Du vil møde andre, der også vil forbedre deres tysk. Kom til 2 sjove og intense tysk dage med the og kage.

Underviser Cand. pæd. Pia Pedersen har undervist i tysk på Gymnasiet og i Folkeskolen. Hun glæder sig til at give dig en sjov tyskdag.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 30612
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 04-07-2022 09:30
Mødegange: 2
Lektioner: 6
Undervisere: Intern underviser Kulturskolen
Priser:
Børn og unge under 18 år DKK 250,00
Tysk sommerferie learning camp - udsolgt - du er velkommen til at skrive dig på venteliste Lindegårdsskolen Intern underviser Kulturskolen DKK 300,00 04‑07‑2022 05‑07‑2022
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Tysk med hovedvægt på grammatik er for unge i 5. 6. og 7. klasse. Vi mødes i 2 x 3 timer og øver tysk.

Tysk grammatik vendt på hovedet Vi vil vende grammatikken på hovedet og tage udgangspunkt i korte tyske tekster og behandle dem ud fra en grammatisk synsvinkel. Formålet er at styrke den sproglige bevidsthed ved først se på, hvordan de grammatiske regler anvendes i praksis. Vi vil tage udgangspunkt i den danske grammatik (og ved behov kort repetere ”kryds og bolle”, dvs. sætningsanalyse). Vi starter med artiklerne (kendeordene), og derefter tager vi fat på verberne (udsagnsordene) i nutid og datid og bydeform. Vi lærer nye hverdagsgloser og sætninger.

Du vil møde andre, der også vil forbedre deres tysk. Kom til 2 sjove og intense tysk dage med the og kage.

Underviser Cand. pæd. Pia Pedersen har undervist i tysk på Gymnasiet og i Folkeskolen. Hun glæder sig til at give dig 2 sjove tyskdage.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 30613
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 04-07-2022 13:00
Mødegange: 2
Lektioner: 4
Undervisere: Intern underviser Kulturskolen
Priser:
Børn og unge under 18 år DKK 250,00
dof