Motion

Motionskurser i Lyngby Taarbæk, Helsingør og Halsnæs Kommune

Er du på jagt efter sjov og motiverende motion? Eller trænger du til at give dig selv og din krop en kærlig håndsrækning? Så er du kommet til det rette sted. Hos Kulturskolen tilbyder forskellige former for motion såsom pilates, mor barn træning og forskellige slags yoga. Hvis dette lyder som noget for dig, så meld dig til et af vores motionshold.

Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf 40250572 eller mail cfl@outlook.dk

Navn Sted Underviser Pris* Start Slut  
Udendørs-yoga "walk-and-talk" træning Dyrehaven ved P-plads Eremitagesletten Trepilevej 1 a Agnete Skaarup Bendsen DKK 350,00 14‑09‑2021 05‑10‑2021
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

En helt ny og unik kombination af alle fordelene af yoga og vandring udfoldet i Dyrehaven. Vi skal ud og nyde den skønne natur og indånde den frisk luft sammen. Vi går en tur i raskt tempo, så vi får pulsen op og varme i kroppen. Undervejs vil vi lave små stop med diverse øvelser, yoga stræk, fokustræning, kropsbevidsthed mm. Der vil naturligvis også være mulighed for snak undervejs. Sørg for tøj, som du kan bevæge dig i - og måske røre naturen med. Vi går uanset vejret.

Ungerviser Agnete Skaarup: Min interesse for krop, sind og psyke har altid været stor. Jeg er nysgerrig på menneskers udvikling og dybt fascineret af, hvad vi faktisk selv kan gøre for at udvikle og heale os selv. Siden jeg startede min egen  praksis, har Yogaen for mig været et frirum til at slippe fortiden og komme til stede med det, som er i nuet. Min undervisning vil bære præg af min passion for Yoga, og jeg håber, at det vil smitte af på dig.

Mødeområde: Parkeringspladsen ved Eremitage slottet på Taarbæk Strandvej, lige indenfor lågen i Dyrehaven, så vi kan holde afstand.

 

 

 

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 20615
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 14-09-2021 08:30
Mødegange: 4
Lektioner: 8
Undervisere: Agnete Skaarup Bendsen
Priser:
Voksne DKK 350,00
Naturtræning LH Keramik Lene Holmlund DKK 375,00 14‑09‑2021 12‑10‑2021
Se mere   Luk  
 • Navn: Naturtræning
 • Sted: LH Keramik
 • Underviser: Lene Holmlund
 • Pris*: DKK 375,00
 • Start: 14‑09‑2021
 • Slut: 12‑10‑2021
Se mere   Luk  

Naturtræning er for dig, som ønsker træning i naturen

Kom med ud i den friske luft og mærk naturen samtidig med, at du ”mærker” kroppen. Vi bevæger kroppen, mens vi sammen nyder naturen i området omkring Roskilde Fjord -  på stranden og i skoven. Vi kombinerer konditionstræning med styrkende øvelser samt balance og koordination.  Vi kommer hele kroppen igennem samtidig med, at vi forbrænder på fedtdepoterne.  Vi bruger naturens ”redskaber” såsom træer, stammer, sand, bakker, trapper mm. 

Lene har fokus på en træning, hvor krop og sanser bevæges og stimuleres. Alle kan deltage, og der tages individuelle hensyn til ens fysiske form og formåen. Motion skal være sjovt og hyggeligt og sanseopvækkende. Det er Naturmotion i allerhøjeste grad.

Underviser Lene Holmlund har tidligere haft eget fitness studie og er uddannet bl.a. gymnastiklærer, fitnessinstruktør, aerobicinstruktør mm. og har undervist i mange forskellige motionsformer. I dag har hun kun få motionshold samtidig med, at hun har sit eget Keramikværksted.  

De første tre gange mødes vi foran Lene´s Keramikværksted på Fjordvej 16, 3300 Frederiksværk. Herefter vil der være to gange i og omkring Ølsted Grusgrav.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 4981
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 14-09-2021 16:00
Mødegange: 5
Lektioner: 8
Undervisere: Lene Holmlund
Priser:
Voksne DKK 375,00
Aerobic - all round træning for alle Magleblik skolen Lene Holmlund DKK 425,00 26‑10‑2021 30‑11‑2021
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Aerobic er for dig, der ønsker en ”all round” træning på en sjov og festlig måde.

En time hvor vi kombinerer konditionstræning med styrkende øvelser samt balance og koordination. Vi kommer hele kroppen igennem samtidig med at vi forbrænder på fedtdepoterne.

Vi laver simple aerobic-serier med smil på læben, sved på panden og masser af festlig musik. Efterfølgende skal der laves effektive gulvøvelser for mave, balder og lår. Så medbring gerne en madras eller tykt håndklæde, som du kan ligge på.

Alle kan være med uanset alder, køn og nuværende form. Der er også plads til barnevogne ude foran, hvis du er på barsel og har brug for motionen og samværet.

Underviser Lene Holmlund bl.a uddannet aerobicinstruktør, gymnastiklærer, fitnessinstruktør, danselærer mm. Lene har undervist i alle former for aerobic siden de glade 80´ere. Lene har tidligere haft eget fitness studie, - men i dag har hun kun få motionshold om ugen samtidig med, at hun har sit eget Keramikværksted.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 2033
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 26-10-2021 16:00
Mødegange: 6
Lektioner: 9
Undervisere: Lene Holmlund
Priser:
Voksne DKK 425,00
Børn og unge under 18 år DKK 375,00
80´er aerobic-fest Holstrupgård Lene Holmlund DKK 95,00 05‑11‑2021 05‑11‑2021
Se mere   Luk  
 • Navn: 80´er aerobic-fest
 • Sted: Holstrupgård
 • Underviser: Lene Holmlund
 • Pris*: DKK 95,00
 • Start: 05‑11‑2021
 • Slut: 05‑11‑2021
Se mere   Luk  

80´er aerobic-fest Tag venner og veninder under armen og mød op til denne sprudlende aften, hvor vi laver gode gamle aerobic-øvelser til den fantastiske musik fra 80´erne.Vi laver aerobic-serier med smil på læben, sved på panden og masser af synge med melodier.Som i de gode glade 80´ere skal der også laves effektive gulvøvelser for mave, balder og lår. Så medbring gerne en madras eller tykt håndklæde, som du kan ligge på.

Mød gerne op i 80´er outfittet: Neon farver, pandebånd og benvarmere.

Skal der være – så lad der være fest! Eventen vil finde sted i smukke omgivelser på Holstrupgård i Ølsted, hvor det også er muligt at forudbestille sandwich til efter ”seancen”.

Underviser Lene Holmlund har undervist i alle former for aerobic. Lene var faktisk med på den allerførste aerobic-uddannelse i DK i de glade 80´ere, men havde allerede da undervist i Jane Fonda motion og Jazzballet i flere år. Lene er bl.a. også uddannet gymnastiklærer, fitnessinstruktør, danselærer mm. Hun har tidligere haft eget fitness studie, - men i dag har hun kun få motionshold om ugen samtidig med, at hun har sit eget Keramikværksted.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 4141
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 05-11-2021 17:00
Mødegange: 1
Lektioner: 2
Undervisere: Lene Holmlund
Priser:
Voksne DKK 95,00
dof