Foredrag og debat

Foredrag og debatter i Lyngby Taarbæk, Helsingør og Halsnæs Kommune

Bliv klogere, bliv inspireret og få en oplevelse. Vores foredrag og debatter har fingeren på pulsen.
Vi er igang med planlægning af næste års foredrag, så der vil derfor løbende komme flere foredrag.

Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf 40250572 eller mail cfl@outlook.dk

Navn Sted Underviser Pris* Start Slut  
Kursus som Kulturguide Lindegården Lyngby Pia Pedersen DKK 95,00 25‑01‑2022 25‑01‑2022
Se mere   Luk  
  • Navn: Kursus som Kulturguide
  • Sted: Lindegården Lyngby
  • Underviser: Pia Pedersen
  • Pris*: DKK 95,00
  • Start: 25‑01‑2022
  • Slut: 25‑01‑2022
Se mere   Luk  

Lær at formidle kulturen  - bliv kulturguide

Vi vil gerne inspirere flere til at udfolde deres evner som kulturguider indenfor folkeoplysningens rammer. Kurset kan være et springbræt til at komme i gang.Dette kursus er for alle, der har brug for at kunne guide og formidle viden og kultur.


På kurset lærer du at planlægge og gennemføre guideforløb, skabe spændende og sjove oplevelser med brug af forskellige metoder og digitale værktøjer. Du lærer at håndtere kritik og vanskelige situationer samt styrer en tur/arrangement. Du får redskaberne til at skabe de gode fællesskaber og relationer imellem deltagerne på en tur.

Kurset er et godt springbræt for dig til at komme i gang med at være kultur guide i Danmark måske indenfor folkeoplysningen. Til dem der allerede har erfaring, giver kurset mulighed for nye redskaber, sparring og netværk. Kurset giver også indblik i hvordan du profilerer dig selv som guide på de sociale medier. Du lærer at oprette begivenheder på facebook, google addwords, instagram promovering.

Deltagerne går fra kurset med et væld af nye idéer og redskaber til at formidle og guide indenfor rammerne af folkeoplysningen.

Du er velkommen til at ringe på 40 25 05 72 hvis du har brug for mere information om kurset. 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 1041
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 25-01-2022 18:30
Mødegange: 1
Lektioner: 3
Undervisere: Pia Pedersen
Priser:
Voksne DKK 95,00
Walk and Talk – Børnene flyver fra reden og hvad så? Dyrehaven Sigga Birkvad DKK 450,00 27‑01‑2022 03‑03‑2022
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Walk and talk: Hvem er du, når børnene flyver fra reden?  

Børnene bliver store, og hvis ikke de er fløjet, så er det tydeligt, at de er på vej til det. Pludselig er det ikke nødvendigt at skynde sig hjem efter arbejde. Maden behøver ikke stå klar kl. 18, og i weekenden er der fri leg for voksne og ikke børn. Hvem er du, når mor- og farrollen fylder mindre i tilværelsen? Hvad vil du gerne bruge din tid på? Og hvad kan du? Du er ikke længere 20 år, men midt i livet. Det giver både muligheder og begrænsninger. Hvordan vil du bruge dem? Forfatter Inger Christensen sagde, at “Sproget er vores stærkeste udfoldelsesmiddel, fordi vi kan bruge det til at forvandle os selv”. Med det som pejlemærke bruger vi hinanden til at samtale om de forandringer, som vi gennemlever, står overfor eller drømmer om. 

Gå dig klogere ’At gå’ er en gammel metode til at skabe klarhed. Derfor samtaler vi, mens vi går. Vi går tur i Dyrehaven, mens vi drøfter det overordnede spørgsmål: Hvordan bruger jeg resten af livet bedst? Vores snakke tager udgangspunkt i en kort tekst, et citat eller et spørgsmål hentet fra filosofien eller litteraturens verden, som sendes til deltagerne forud for gå-turen. Både gå-tur og samtale er struktureret af Sigga Birkvad, der er en erfaren facilitator og erhvervscoach. Sigga sikrer tryghed og bevægelse i samtalerne samt dynamik i form af skiftende samtaleformer og positioner samt tid til refleksion; sammen og alene. Vi går tur i en time i Dyrehaven, uanset vejr.Læs mere om Sigga her: https://siggab.dk/ 

Mødested: Hjortekær Port (der er mulighed for gratis parkering)

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 8030
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 27-01-2022 16:00
Mødegange: 6
Lektioner: 6
Undervisere: Sigga Birkvad
Priser:
Voksne DKK 450,00
Walk and Talk – Midt i (arbejds)livet. Dyrehaven Sigga Birkvad DKK 450,00 27‑01‑2022 03‑03‑2022
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Du er midt i livet. Du har gjort karriere og ved, hvad du kan. Det er ikke fordi, at du ikke trives på dit arbejde – du keder dig bare. Du drømmer om at kaste dig ud i noget nyt, men ved ikke hvad eller hvordan. Måske tænker du, at det ville være nemmere, hvis du var yngre og ikke var bundet op på økonomi! Hvis du var yngre og kunne udskyde tanken om pensionsopsparing! Hvis du var bedre til at sælge dig selv eller noget helt fjerde! Kan du genkende dig selv i dette, så kom og del din tvivl, usikkerhed og lyst til at kaste dig ud i noget andet arbejdsmæssigt med andre i samme situation.

Mens vi går tur sammen i Dyrehaven, samtaler vi om, hvad vi kan, og hvad vi drømmer om. Hvad der skal til for, at vi kan konkretisere vores drømme og ideer og måske ligefrem tage springet. Samtalerne vil tage afsæt i et citat, et uddrag fra en tekst eller et stykke lyrik, der omhandler transition og sendes til deltagerne forud for gåturen. Selve gåturen vil være struktureret af spørgsmål og korte øvelser, som gennemføres i skiftende grupper, hvor vi også vil eksperimentere med positioner. Vores samtaler vil være struktureret af Sigga, som er en erfaren procesleder og facilitator. Sigga arbejder desuden som erhvervscoach, hvor hun bl.a. hjælper andre mennesker med at opnå afklaring og bevægelse. Vi går tur i en time i Dyrehaven, uanset vejr.  ...

Læs mere om Sigga her: https://siggab.dk/ 

Mødested: Hjortekær Port (der er mulighed for gratis parkering)

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 80300
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 27-01-2022 17:00
Mødegange: 6
Lektioner: 6
Undervisere: Sigga Birkvad
Priser:
Voksne DKK 450,00
Klarsynsaften med Annette Edel Espergærde Bibliotek Annette Edel DKK 225,00 02‑03‑2022 02‑03‑2022
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Mød Seeren og clairvoyanten Annette Edel til en fascinerende aften i åndernes magt. Annette Edel vil vise, hvordan hun skaber kontakt til afdøde og videreformidler beskeder til pårørende i salen.Aftenen foregår på en høj energi, og Annette er kendt for sin præcision og store empati, som flere gæster måske allerede har oplevet. Det hele kommer til at foregå i trygge rammer, og der er humor, glæde og alvor i luften. Lige som vi kender det fra dem, der er gået i forvejen. Måske du får en besked fra, du har kendt.

Om mediet Annette Edel: Annette arbejder som internationalt clairvoyant/medium i mange lande og har været på tv og youtube mv. Hun er også en yderst dygtig underviser i både Danmark, England, Norge, Grønland og Tyskland. Hun er kendt for at være korrekt, etisk og empatisk. Fokus for hendes klarsynsaftener som denne er god energi og livsglæde og stærk kontakt til afdøde.

Annette "Jeg gør meget ud af at forklare at intet er givet og jeg ikke kan være sikker på, at der kommer noget eller nogen!"

"Dog vil jeg sige, at de plejer at stå i kø på den anden side for at komme i kontakt med deres kære, og hvis nødvendigt give et godt skulderklap til at komme videre med livet." 

Clairvoyance er det franske ord for klarsyn. Et syn for det indre øje, lige som klarhørelse og klar følelse sker i dit indre. Vi bruger det indre dagligt til at sanse, lytte, føle, smage og lugte med. Det kommer også, som vores intuition og fornemmelser. Clairvoyance bliver tit omtalt som vores 6. sans. Sig ja til livet! og at livet forsætter efter døden! For hvordan skulle vi ellers kunne kommunikere med vores kære?

https://www.saxo.com/dk/mit-liv-min-gave_annette-edel_paperback_9788740487312

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 1083
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 02-03-2022 19:00
Mødegange: 1
Lektioner: 2
Undervisere: Annette Edel
Priser:
Voksne DKK 225,00
dof