Fransk

Bonjour! Lær fransk på Kulturskolen

Drømmer du også om at kunne bestille en croissant i Frankrig (på fransk selvfølgelig), så er det altså med at komme i gang. Har du lyst til at lære at tale det smukke franske sprog flydende, så du kan begå dig i Frankrig og andre fransktalende lande? Tag et franskkursus på Kulturskolen. Her kan du lære fransk fra grunden eller få genopfrisket gloserne og blive endnu bedre til fransk, samtidig med at du lærer mere om Frankrig og får større indblik i fransk kultur og samfund.

Vi tilbyder franskundervisning på flere niveauer. Du bliver undervist af kompetente og erfarne sprogundervisere, der hjælper dig til at mestre det franske sprog.

Hvis du har brug for at lære fransk på rekordtid, kan du også vælge et lynkursus i fransk på en uge med intensiv franskundervisning. Kontakt os på telefon, hvis du vil have et skræddersyet kursus tilpasset dine behov.

Navn Sted Underviser Pris* Start Slut  
Fransk utraditionel konversation Engelsborgskolen Intern underviser Kulturskolen DKK 450,00 17‑03‑2022 14‑04‑2022
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Bonjour! Lær fransk på Kulturskolen på dette anderledes franskhold

Få genopfrisket gloserne og blive endnu bedre til fransk, samtidig med at du lærer mere om Frankrig og får større indblik i fransk kultur og samfund.På dette spændende konversationshold, diskuterer vi på fransk de aktuelle samfundsmæssige og menneskelige spørgsmål og problemer, og derved vedligeholder vi sproget og udbygger ordforrådet. Du behøver ikke at være perfekt til fransk for at kunne deltage, men må være parat til at deltage aktivt og give dit besyv med.

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 10051
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 17-03-2022 17:00
Mødegange: 5
Lektioner: 10
Undervisere: Intern underviser Kulturskolen
Priser:
Voksne DKK 450,00
dof