Udendørs motion

Udendørsmotion i Lyngby Taarbæk, Helsingør og Halsnæs Kommune

Få effektiv motion i den friske luft.
Klar den ugentlige træning i naturen og få frisk luft samtidig med at, du forbedrer kondition, styrke og balance

Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf 40250572 eller mail cfl@outlook.dk

Navn Sted Underviser Pris* Start Slut  
Vandretur på 10 km for børn og familier Jacqueline Uhrenholdt DKK 550,00 01‑06‑2020 15‑06‑2020
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Vil I opleve smukke Danmark til fods? Så ligger Den Danske Pilgrimsrute for jeres fødder

Luk computeren, lad smartphonen ligge og snør skoene. Verden venter derude. Både den indre og den ydre. Når benene så er møre, kan man passende nyde Gros' kloge tanker om vandringens lyksaligheder.

Hvorfor gå eller vandre? Når vi vandrer er vi i nuet, nærværende med vores omgivelser og efterhånden vi øver os i at gå, vil vi sætte pris på at lytte, dufte og mærke. Engang i mellem stilhed vil afbrydes af ens makker kommenter om noget, det tager vi os til, vi deler den kommenter for derefter kan vi videre gå i vores egne verden i hånd med verden. At gå er et tilbud til dig der vil og har brug for en times tid til dig selv. At gå er for alle,vi skal ikke præsterer noget. Vi skal ikke skynde os. Vi deler vores væren med naturen og bliver helt med alt.  Mit udgangspunkt med at gå er bogen Gå! af Fréderic gros. Jeg vil læse et kort afsnit inden vi begynder at gå fra bogen, hver gang vi mødes eller vil I få en kort intro om vejrtrækning. Bogen er inspirerende og lærerigt på mange måder.

Kom med på en historisk familievandring og oplev historien og den smukke natur. Vi holder naturligvis mindre pauser undervejs tilpasset gruppen. I skal selv medbringe, Frokost, vand og en lille rygsæk samt et sideunderlag.

1. Gåtur: Humlebæk strand - Nivå havn - Den lille skov
2. Gåtur: Rundt om Gurre sø
3. Gåtur: Først halvdel af Esrum sø
4. Gåtur: Anden halvdel af Esrum sø

 

 

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 8022
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 01-06-2020 15:00
Mødegange: 4
Lektioner: 12
Undervisere: Jacqueline Uhrenholdt
Priser:
Voksne DKK 550,00
Børn og unge under 18 år DKK 450,00
Motion for alle i Dyrehaven Dyrehaven ved Fortunen Philip Rye DKK 350,00 15‑04‑2021 13‑05‑2021
Se mere   Luk  
 • Navn: Motion for alle i Dyrehaven
 • Sted: Dyrehaven ved Fortunen
 • Underviser: Philip Rye
 • Pris*: DKK 350,00
 • Start: 15‑04‑2021
 • Slut: 13‑05‑2021
Se mere   Luk  

Motion under åben himmel. Savner du at bevæge dig og bruge kroppen? Komme ud i den friske luft og mærke naturen? Være sammen med andre mennesker og lade dig smitte af andres glæde og begejstring? Så kom med til “Motion under åben himmel” hver torsdag i Dyrehaven. Vi arbejder hele kroppen igennem, så alle led og muskler kommer i sving uden at det bliver for vildt. Ved brug af simple øvelser hentet fra gymnastikkens og yogaens verden træner vi kondition, koordination, udholdenhed, styrke. Det handler ikke om at være hurtigst, stærkest eller bedst, men om glæden ved at bevæge sig og mærke, hvad kroppen er i stand til. Vi bevæger os sammen i 1 time, og lattermusklerne håber vi også at bevæge. 

Aldersgruppe og køn: Holdet er åbent for alle

Dyrehaven, ved Fortunen. Vi mødes lige indenfor den Røde Port

Medbring: en flaske vand og godt humør

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 2062
Status: Igangsat
Første møde: 15-04-2021 17:00
Mødegange: 5
Lektioner: 5
Undervisere: Philip Rye
Priser:
Voksne DKK 350,00
Udendørs-yoga-walk-and-talk" træning Dyrehaven ved P-plads Eremitagesletten Trepilevej 1 a Agnete Skaarup Bendsen DKK 250,00 23‑04‑2021 21‑05‑2021
Se mere   Luk  
 • Navn: Udendørs-yoga-walk-and-talk" træning
 • Sted: Dyrehaven ved P-plads Eremitagesletten Trepilevej 1 a
 • Underviser: Agnete Skaarup Bendsen
 • Pris*: DKK 250,00
 • Start: 23‑04‑2021
 • Slut: 21‑05‑2021
Se mere   Luk  

Vi skal ud og nyde den skønne natur og indånde den frisk luft sammen - og med 2m afstand. Vi går en tur i raskt tempo, så vi får pulsen op og varme i kroppen. Undervejs vil vi lave små stop med diverse øvelser, yoga stræk, fokustræning, kropsbevidsthed mm. Der vil naturligvis også være mulighed for snak undervejs. Sørg for handsker, hue, varmt tøj, som du kan bevæge dig i - og måske røre naturen med. Vi går uanset vejret.

Min interesse for krop, sind og psyke har altid været stor. Jeg er nysgerrig på menneskers udvikling og dybt fascineret af, hvad vi faktisk selv kan gøre for at udvikle og heale os selv. Siden jeg startede min egen  praksis, har Yogaen for mig været et frirum til at slippe fortiden og komme til stede med det, som er i nuet.

Min undervisning vil bære præg af min passion for Yoga, og jeg håber, at det vil smitte af på dig.

Mødeområde: Parkeringspladsen ved Eremitage slottet på Taarbæk Strandvej, lige indenfor lågen i Dyrehaven, så vi kan holde afstand.

Jeg glæder mig så meget til at komme igang :)

 

 

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 20613
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 23-04-2021 09:30
Mødegange: 4
Lektioner: 6
Undervisere: Agnete Skaarup Bendsen
Priser:
Voksne DKK 250,00
Naturtræning for dig, der er ovre den "første ungdom" Halsnæs Kommune Lene Holmlund DKK 325,00 27‑04‑2021 08‑06‑2021
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Naturtræning er for dig, der er forbi den ”første ungdom”, - og som ønsker træning i naturen

Savner du at bevæge dig og bruge kroppen? Komme ud i den friske luft og mærke naturen? Være sammen med andre mennesker og lade dig smitte af andres glæde og begejstring? Så kom med til “Motion under åben himmel” med Lene. Vi bevæger kroppen, mens vi sammen nyder naturen i området omkring Roskilde Fjord - i skoven og på stranden.Vi kombinerer konditionstræning med styrkende øvelser samt balance og koordination. Vi kommer hele kroppen igennem (uden at skulle ligge på jorden) samtidig med at vi forbrænder på fedtdepoterne. Vi bruger naturens ”redskaber” såsom træer, stammer, sand, bakker, trapper mm. Lene har fokus på en træning, hvor krop og sanser bevæges og stimuleres. Alle kan deltage, og der tages individuelle hensyn til ens fysiske form og formåen. Det handler ikke om at være hurtigst, stærkest eller bedst, men om glæden ved at bevæge sig og mærke, hvad kroppen er i stand til.

Underviser Lene Holmlund har tidligere haft eget fitness studie og er uddannet bl.a. gymnastiklærer, fitnessinstruktør, aerobicinstruktør mm. og har undervist i mange forskellige motionsformer. Idag har hun kun få motionshold samtidig med, at hun har sit eget Keramikværksted.  

De første tre gange mødes vi foran Lene´s Keramikværksted på Fjordvej 16, 3300 Frederiksværk. Herefter vil der også være andre mødesteder omkring Kregme/Ølsted. 

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 2032
Status: Igangsat
Første møde: 27-04-2021 10:00
Mødegange: 6
Lektioner: 8
Undervisere: Lene Holmlund
Priser:
Voksne DKK 325,00
Træningshold med elastik Bjerre Strand Eva Kovacevic DKK 550,00 29‑04‑2021 03‑06‑2021
Se mere   Luk  
 • Navn: Træningshold med elastik
 • Sted: Bjerre Strand
 • Underviser: Eva Kovacevic
 • Pris*: DKK 550,00
 • Start: 29‑04‑2021
 • Slut: 03‑06‑2021
Se mere   Luk  

Motion under åben himmel. Savner du at bevæge dig og bruge kroppen? Komme ud i den friske luft og mærke naturen? Være sammen med andre mennesker og lade dig smitte af andres glæde og begejstring? Så kom med til “Træningshold med elastik” i 6 uger. Vi arbejder hele kroppen igennem, så alle led og muskler kommer i sving uden at det bliver for vildt.

Den ser måske ikke ud af ret meget, men en simpel træningselastik er nærmest et helt fitnesscenter i sig selv. De farvede stykker gummi kan nemlig bruges til utallige øvelser for hele kroppen. Og så kan du nemt have dem med dig i tasken og træne derhjemme, i sommerhuset, eller når du er ude at rejse.Træning med elastik er styrketræning uden maskiner og tunge vægte, men tag ikke fejl – dine muskler bliver pressede, og din forbrænding ryger i vejret. De mange små og konstante ryk, du laver ved hjælp af elastikkerne, får det nemlig til at syre godt i musklerne. Derfor er elastikøvelser perfekte til styrketræning, der slanker og toner din krop. 

Elastiktræning skåner kroppen. Elastiktræning er også en skånsom form for styrketræning for dig, der fx døjer med en skade. Du belaster nemlig ikke dine sener og led i lige så høj grad, som når du træner med tunge vægt- stænger og håndvægte. Elastikker er fx rigtigt gode, hvis du har en skulderskade og skal passe på ikke at løfte for tungt. Har du dårlige knæ, kan du stadig få træning for dine ben, hvis du bare sørger for at placere elastikken over knæet et sted på lårene. På den måde belaster du ikke sener i knæet. 

 

På dette hold handler det ikke om at være hurtigst, stærkest eller bedst, men om glæden ved at bevæge sig og mærke, hvad kroppen er i stand til. Vi bevæger os sammen i 1 time, og lattermusklerne håber vi også at bevæge. Ved første træning vil der blive udleveret 3-4 elastikker (værdi kr. 100) til hver enkelt deltager disse er inkl. i prisen.

Aldersgruppe og køn: Holdet er åbent for alle

Medbring: en flaske vand og godt humør

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 612
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 29-04-2021 11:00
Mødegange: 6
Lektioner: 6
Undervisere: Eva Kovacevic
Priser:
Voksne DKK 550,00
Barnevognstræning Peder Mads Strand Humlebæk (Sletten Strand) Eva Kovacevic DKK 450,00 13‑05‑2021 17‑06‑2021
Se mere   Luk  
 • Navn: Barnevognstræning
 • Sted: Peder Mads Strand Humlebæk (Sletten Strand)
 • Underviser: Eva Kovacevic
 • Pris*: DKK 450,00
 • Start: 13‑05‑2021
 • Slut: 17‑06‑2021
Se mere   Luk  

Barnevognstræning

Udendørs barnevognstræning er for kvinder og mænd der er på barsel og gerne vil træne ude i naturen. Træningen foregår i smukke omgivelser, hvor vi bruger naturen som redskab. Alle kan deltage i træningen, der vil også være fokus på efterfødselskroppen, men øvelserne vil blive vist på flere niveauer så alle kan blive udfordret. 

Du kan forvente at:  styrke hele kroppen igennem, få pulsen op og sved på panden, træne din bækkenbund, inddrage baby i øvelserne, hvis baby er vågen og har lyst. Øvelserne tilpasses dit niveau, og der tages hensyn til de kvinder, der har været igennem en hård graviditet og fødsel, evt. kejsersnit. Er vejret meget dårligt rykkes træningen til en anden dag.

Aldersgruppe og køn: Mænd og kvinder der for nyligt har fået en baby. 

Medbring: en flaske vand og godt humør

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 547
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 13-05-2021 09:45
Mødegange: 6
Lektioner: 6
Undervisere: Eva Kovacevic
Priser:
Voksne DKK 450,00
Træningshold med elastik Espergærde Station Eva Kovacevic DKK 450,00 25‑05‑2021 22‑06‑2021
Se mere   Luk  
 • Navn: Træningshold med elastik
 • Sted: Espergærde Station
 • Underviser: Eva Kovacevic
 • Pris*: DKK 450,00
 • Start: 25‑05‑2021
 • Slut: 22‑06‑2021
Se mere   Luk  

 

Motion under åben himmel. Savner du at bevæge dig og bruge kroppen? Komme ud i den friske luft og mærke naturen? Være sammen med andre mennesker og lade dig smitte af andres glæde og begejstring? Så kom med til “Træningshold med elastik” i 6 uger. Vi arbejder hele kroppen igennem, så alle led og muskler kommer i sving uden at det bliver for vildt.

 

Den ser måske ikke ud af ret meget, men en simpel træningselastik er nærmest et helt fitnesscenter i sig selv. De farvede stykker gummi kan nemlig bruges til utallige øvelser for hele kroppen. Og så kan du nemt have dem med dig i tasken og træne derhjemme, i sommerhuset, eller når du er ude at rejse.Træning med elastik er styrketræning uden maskiner og tunge vægte, men tag ikke fejl – dine muskler bliver pressede, og din forbrænding ryger i vejret. De mange små og konstante ryk, du laver ved hjælp af elastikkerne, får det nemlig til at syre godt i musklerne. Derfor er elastikøvelser perfekte til styrketræning, der slanker og toner din krop. 

 

Elastiktræning skåner kroppen. Elastiktræning er også en skånsom form for styrketræning for dig, der fx døjer med en skade. Du belaster nemlig ikke dine sener og led i lige så høj grad, som når du træner med tunge vægt- stænger og håndvægte. Elastikker er fx rigtigt gode, hvis du har en skulderskade og skal passe på ikke at løfte for tungt. Har du dårlige knæ, kan du stadig få træning for dine ben, hvis du bare sørger for at placere elastikken over knæet et sted på lårene. På den måde belaster du ikke sener i knæet. På dette hold handler det ikke om at være hurtigst, stærkest eller bedst, men om glæden ved at bevæge sig og mærke, hvad kroppen er i stand til. Vi bevæger os sammen i 1 time, og lattermusklerne håber vi også at bevæge. Ved første træning vil der blive udleveret 3-4 elastikker (værdi kr. 100) til hver enkelt deltager disse er inkl. i prisen.

 

Aldersgruppe og køn: Holdet er åbent for alle

Medbring: en flaske vand og godt humør

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 611
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 25-05-2021 11:00
Mødegange: 5
Lektioner: 5
Undervisere: Eva Kovacevic
Priser:
Voksne DKK 450,00
Udendørs-yoga "walk-and-talk" træning Dyrehaven ved P-plads Eremitagesletten Trepilevej 1 a Agnete Skaarup Bendsen DKK 250,00 28‑05‑2021 25‑06‑2021
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

En helt ny og unik kombination af alle fordelene af yoga og vandring udfoldet i Dyrehaven. Vi skal ud og nyde den skønne natur og indånde den frisk luft sammen. Vi går en tur i raskt tempo, så vi får pulsen op og varme i kroppen. Undervejs vil vi lave små stop med diverse øvelser, yoga stræk, fokustræning, kropsbevidsthed mm. Der vil naturligvis også være mulighed for snak undervejs. Sørg for tøj, som du kan bevæge dig i - og måske røre naturen med. Vi går uanset vejret.

Ungerviser Agnete Skaarup: Min interesse for krop, sind og psyke har altid været stor. Jeg er nysgerrig på menneskers udvikling og dybt fascineret af, hvad vi faktisk selv kan gøre for at udvikle og heale os selv. Siden jeg startede min egen  praksis, har Yogaen for mig været et frirum til at slippe fortiden og komme til stede med det, som er i nuet. Min undervisning vil bære præg af min passion for Yoga, og jeg håber, at det vil smitte af på dig.

Mødeområde: Parkeringspladsen ved Eremitage slottet på Taarbæk Strandvej, lige indenfor lågen i Dyrehaven, så vi kan holde afstand.

 

 

 

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 20614
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 28-05-2021 09:30
Mødegange: 4
Lektioner: 6
Undervisere: Agnete Skaarup Bendsen
Priser:
Voksne DKK 250,00
Barnevognstræning Espergærde Station Eva Kovacevic DKK 350,00 01‑06‑2021 22‑06‑2021
Se mere   Luk  
 • Navn: Barnevognstræning
 • Sted: Espergærde Station
 • Underviser: Eva Kovacevic
 • Pris*: DKK 350,00
 • Start: 01‑06‑2021
 • Slut: 22‑06‑2021
Se mere   Luk  

Barnevognstræning

 

Udendørs barnevognstræning er for kvinder og mænd der er på barsel og gerne vil træne ude i naturen. Træningen foregår i smukke omgivelser, hvor vi bruger naturen som redskab. Alle kan deltage i træningen, der vil også være fokus på efterfødselskroppen, men øvelserne vil blive vist på flere niveauer så alle kan blive udfordret. 

 

Du kan forvente at:  styrke hele kroppen igennem, få pulsen op og sved på panden, træne din bækkenbund, inddrage baby i øvelserne, hvis baby er vågen og har lyst. Øvelserne tilpasses dit niveau, og der tages hensyn til de kvinder, der har været igennem en hård graviditet og fødsel, evt. kejsersnit. Er vejret meget dårligt rykkes træningen til en anden dag.

 

Aldersgruppe og køn: Mænd og kvinder der for nyligt har fået en baby. 

 

Medbring: en flaske vand og godt humør

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 546
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 01-06-2021 09:45
Mødegange: 5
Lektioner: 5
Undervisere: Eva Kovacevic
Priser:
Voksne DKK 350,00
Hatha yoga for alle på Espergærde Strand Espergærde Strand - Hundestranden overfor Kirken Jacqueline Uhrenholdt DKK 375,00 01‑06‑2021 29‑06‑2021
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Yoga for alle

Fælles for alle yogastilarterne er at de søger at skabe en balance mellem krop, sind og sjæl. Yoga bliver ofte forbundet med de fysiske stillinger (asanas), men er i ligeså høj grad en spirituel praksis henimod et liv i mere balance.

Nogle mennesker har meget gavn af meditation og åndedrætsøvelser, mens andre hælder til en overvejende fysisk og bevægelsesorienteret udfoldelse. Der er ikke nogen yogastilart som er den bedste. Det handler om at finde en yogastilart og en lærer som passer til ens udvikling og behov. På dette hold med Jacquline vil du lærer Hatha yoga stilen som er
 skøn, nærende og nærværende yogaform, som i et langsomt tempo og med opmærksomhed på hver enkelt stilling byder på styrke og bevægelse af alle kroppens led, muskler og bindevæv. Det er en yogaform som både ganske nye og mere erfarne yogaudøvere har stor glæde af. Du mærker tydeligt, hvordan din krop styrkes og smidiggøres alt i mens tankestrømmende bliver roligere og sindets hvirvelvinde begynder at lægge sig. 

Medbring:
tte, et lille tæppe og drikkedunke.

Underviser: Jacqueline Uhrenholdt er uddannet som børne-, ung og familie yogalærer, samt restorativ- og yogalærer. Hun har undervist hos Familieyoga i København en del år og nu på mit nuværende arbejdsplads, yoga for børn og unge. Privat underviser jeg voksne.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 8244
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 01-06-2021 16:30
Mødegange: 5
Lektioner: 6
Undervisere: Jacqueline Uhrenholdt
Priser:
Voksne DKK 375,00
Børn og unge under 18 år DKK 375,00
Yoga flow for alle på Espergærde Strand Espergærde Strand - Hundestranden overfor Kirken Jacqueline Uhrenholdt DKK 375,00 01‑06‑2021 06‑07‑2021
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Yoga for alle

Fælles for alle yogastilarterne er at de søger at skabe en balance mellem krop, sind og sjæl. Yoga bliver ofte forbundet med de fysiske stillinger (asanas), men er i ligeså høj grad en spirituel praksis henimod et liv i mere balance.

Nogle mennesker har meget gavn af meditation og åndedrætsøvelser, mens andre hælder til en overvejende fysisk og bevægelsesorienteret udfoldelse. Der er ikke nogen yogastilart som er den bedste. Det handler om at finde en yogastilart og en lærer som passer til ens udvikling og behov. På dette hold med Jacquline vil du lærer
Yoga Flow. Det er et hold, der giver dig en god og tryg introduktion til dynamisk yoga. Holdet indeholder mange forskellige yogastillinger, som vil udfordre dig på forskellige niveauer. Yoga Flow er et koncept, der har hentet inspiration fra det traditionelle Vinyasa Yoga-system. Vi kombinerer smidige overgange mellem stillingerne sammen med åndedrættet. Holdet er en kombination af både Asthanga Vinyasa Yoga og Vinyasa Yoga.

Denne form for yoga kom til vesten i slutningen af 1970'erne og er vokset lige siden. Hvert år rejser tusindvis af mennesker til Indien for at praktisere yoga på netop det sted, hvor det siges, at denne yogaform startede. Pattabhi Jois er grundlæggeren af den form for Asthanga Vinyasa Yoga, som vi kender i dag, og der findes en masse varianter af Vinyasa-yogaen rundt omkring i verden. Jacqueline har udviklet et Yoga Flow hold som er et sjovt og udfordrende yogahold, der er et værktøj til at modvirke stress, øge styrken samt få bedre koncentration og mentalt fokus.
Dette yogahold er både for dig, der er nybegynder og dig, der er mere øvet

Medbring: Motte, et lille tæppe og drikkedunke.

Underviser: Jacqueline Uhrenholdt er uddannet som børne-, ung og familie yogalærer, samt restorativ- og yogalærer. Hun har undervist hos Familieyoga i København en del år og nu på mit nuværende arbejdsplads, yoga for børn og unge. Privat underviser jeg voksne.

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 82441
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 01-06-2021 18:00
Mødegange: 6
Lektioner: 8
Undervisere: Jacqueline Uhrenholdt
Priser:
Voksne DKK 375,00
Børn og unge under 18 år DKK 375,00
Nattergalesang Annette Snitkjær og Helene Kemp DKK 125,00 08‑06‑2021 08‑06‑2021
Se mere   Luk  
 • Navn: Nattergalesang
 • Sted:
 • Underviser: Annette Snitkjær og Helene Kemp
 • Pris*: DKK 125,00
 • Start: 08‑06‑2021
 • Slut: 08‑06‑2021
Se mere   Luk  

Om foråret ved Søndersø er der næsten garanti for at høre nattergalesang. Giver du dig tid til at lytte til sangens triller og fløjt, er der næsten også garanti for, at du kommer i godt humør. Hvis man vil høre kraftig nattergalesang, er det bedst at tage på tur omkring månedsskiftet maj-juni en stille aften eller morgen
På denne tur rundt om Søndersø fortæller vi hvorfor – og især hvordan – du kan bruge naturen til at øge din mentale sundhed. Vi fortæller lidt om de mange undersøgelser, der dokumenterer naturens sundhedsfremmende effekt, og vi viser dig, hvordan du med nogle simple øvelser, får endnu mere ud af dit ophold i naturen.
Vi mødes ved P-pladsen. Efter en kort åndedrætsøvelse afspiller vi lyden af syngende nattergale. En lyd du kan forsøge finde, mens vi nærmer os nattegalespottet. Ved spottet giver vi os god tid til at fordybe os i sangenes mange partier og nuancer. Inden vi går videre, præsenterer vi dig for næste øvelse, som du kan afprøve, mens vi går. Og sådan fortsætter vi med små stop, korte oplæg og nye øvelser til vi kommer hele vejen rundt. Du kommer til at rette dine sanser ud mod naturen, og for at få det fulde udbytte kommer du indimellem til at gå i stilhed. Stilheden hjælper dig nemlig med at se, dufte og høre alt det, der sker en tidlig dansk sommeraften.
Turen slutter, når vi er tilbage ved P-pladsen. Hvis der er tid, og du har lyst, kan du deltage i en afslapningsøvelse, inden vi forlader hinanden.

Undervisere: Annette og Helene. Annette er uddannet lærer og mindfulness instruktør mens Helene er uddannet biolog og master i sundhedsfremme

Der er ca. 6 km rundt om søen på en flad grussti. 
Mødested:  Søndersø, P-plads v/busstop Ballerupvej 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 361
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 08-06-2021 18:30
Mødegange: 1
Lektioner: 3
Undervisere: Annette Snitkjær og Helene Kemp
Priser:
Voksne DKK 125,00
Skovbad - Shinrin-yoku Annette Snitkjær og Helene Kemp DKK 95,00 24‑06‑2021 24‑06‑2021
Se mere   Luk  
 • Navn: Skovbad - Shinrin-yoku
 • Sted:
 • Underviser: Annette Snitkjær og Helene Kemp
 • Pris*: DKK 95,00
 • Start: 24‑06‑2021
 • Slut: 24‑06‑2021
Se mere   Luk  

Skovbad er en ældgammel japansk tradition der har været praktiseret i århundreder Og med god grund. Forskningen tyder nemlig på, at ophold i skoven f.eks. kan – og hold nu fast – sænke blodtrykket, nedbringe stress, styrke immunforsvaret, gavne hjerte-kar-systemet og stofskiftet, få blodsukkeret til at falde, forbedre koncentration og hukommelse, lette depression, øge smertetærsklen, give bedre søvn og mere energi.

Naturens indflydelse på vores mentale sundhed bliver stadig mere veldokumenteret. På kurset får du tips og tricks til, hvordan du kan bruge denne viden i din hverdag.
Vi går en lille tur, hvor vi retter sanserne mod naturen. Sanseøvelser skaber nærvær, og du vil mærke, hvordan kroppen slapper af og tankerne falder til ro. Undervejs vil der være en lille natur-opgave, der får dig til at reflekterer over din dagligdag. Mellem øvelserne fortæller vi lidt om, hvorfor naturen fremmer vores mentale sundhed.  Ved afslutningen får du en beskrivelse af øvelserne, så du er klar til at drage ud i naturen på egen hånd.
Praktiske oplysninger: Medbring tøj, der passer til vejret og noget at drikke Mødested er den Røde Port ved Klampenborg Station.

Undervisere Annette og Helene. De mødte hinanden i en løbeklub, hvor de hurtigt fandt ud af, at de begge brugte naturen, når de trængte til fred i krop og sjæl. For sjov prøvede de, om de kunne kombinere løb med de sanseøvelser, dee begge benyttede. Så de satte tempoet helt ned og rettede opmærksomheden udad, og inden længe fornemmede de vinden mod huden, duften af fyrretræer og solsorten, der sang. Den tur gav en helt speciel ro i kroppen, så det har de gjort mange, mange gange siden. i 2020 startede de med at holde kurser, så andre også kan få samme oplevelse – dog uden at løbe. På kurserne inddrager de også deres viden om naturen, landart og sundhedsfremme. Annette er uddannet lærer og mindfulness instruktør mens Helene er uddannet biolog og master i sundhedsfremme

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 3601
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 24-06-2021 17:30
Mødegange: 1
Lektioner: 3
Undervisere: Annette Snitkjær og Helene Kemp
Priser:
Voksne DKK 95,00
Skovbad - Shinrin-yoku Annette Snitkjær og Helene Kemp DKK 180,00 06‑09‑2021 20‑09‑2021
Se mere   Luk  
 • Navn: Skovbad - Shinrin-yoku
 • Sted:
 • Underviser: Annette Snitkjær og Helene Kemp
 • Pris*: DKK 180,00
 • Start: 06‑09‑2021
 • Slut: 20‑09‑2021
Se mere   Luk  

Skovbad er en ældgammel japansk tradition der har været praktiseret i århundreder Og med god grund. Forskningen tyder nemlig på, at ophold i skoven f.eks. kan – og hold nu fast – sænke blodtrykket, nedbringe stress, styrke immunforsvaret, gavne hjerte-kar-systemet og stofskiftet, få blodsukkeret til at falde, forbedre koncentration og hukommelse, lette depression, øge smertetærsklen, give bedre søvn og mere energi.

 

Naturens indflydelse på vores mentale sundhed bliver stadig mere veldokumenteret. På dette kursus får du tips og tricks til, hvordan du kan bruge denne viden i din hverdag.
Hver gang går vi en tur, hvor vi retter sanserne mod naturen. Sanseøvelser skaber nærvær, og du vil mærke, hvordan kroppen slapper af og tankerne falder til ro. På hver rute vil der være en lille natur-opgave, der får dig til at reflekterer over din dagligdag. Mellem øvelserne fortæller vi lidt om, hvorfor naturen fremmer vores mentale sundhed.  Ved afslutningen af kurset får du en beskrivelse af øvelserne, så du er klar til at drage ud i naturen på egen hånd.
Praktiske oplysninger: Medbring tøj, der passer til vejret og noget at drikke. 

Undervisere Annette og Helene: De mødte hinanden i en løbeklub, hvor de hurtigt fandt ud af, at de begge brugte naturen, når de trængte til fred i krop og sjæl. For sjov prøvede de, om de kunne kombinere løb med de sanseøvelser, dee begge benyttede. Så de satte tempoet helt ned og rettede opmærksomheden udad, og inden længe fornemmede de vinden mod huden, duften af fyrretræer og solsorten, der sang. Den tur gav en helt speciel ro i kroppen, så det har de gjort mange, mange gange siden. i 2020 startede de med at holde kurser, så andre også kan få samme oplevelse – dog uden at løbe. På kurserne inddrager de også deres viden om naturen, landart og sundhedsfremme. Annette er uddannet lærer og mindfulness instruktør mens Helene er uddannet biolog og master i sundhedsfremme

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 3602
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 06-09-2021 17:00
Mødegange: 3
Lektioner: 6
Undervisere: Annette Snitkjær og Helene Kemp
Priser:
Voksne DKK 180,00
Vandrehold i Lyngbys smukke omgivelser på 10-12 km Jane Sand DKK 250,00 03‑10‑2021 31‑10‑2021
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Dette er en invitation til dig, som har lyst til at vandre sammen med andre i den fantastisk smukke natur vi er omgivet af i Lyngby.

Pak en lille rygsæk med noget at drikke,en madpakke og mød op på pladsen foran biblioteket.

Her samles vi, os der har lyst til at gå 10-12 km og spiser vores frokost undervejs.

Det er så godt for vores hjerner at blive udfordret, indgå i fællesskaber og suge nye oplevelser til os. Det siger hjerneforsker Ellen Garde.

Grib chancen. Kom og vær med.

Turene i oktober:

 • 3 oktober: Ermelunden og Bernstorff Slotspark - 10 km
 • 10 oktober: Mølleåen og Holtekollen - 10 km
 • 17 oktober: Lyngby Sø og Bagsværd Sø- 12 km
 • 24 oktober: Mølleåen, Ørholm og DTU kunst - 12 km
 • 30 oktober: Ermelunden og Dyrehavsbakken 12 km
Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 7871
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 03-10-2021 11:00
Mødegange: 5
Lektioner: 15
Undervisere: Jane Sand
Priser:
Voksne DKK 250,00
Vandrehold: Ermelunden og Bernstorff Slotspark - 10 km Jane Sand DKK 55,00 03‑10‑2021 03‑10‑2021
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Dette er en invitation til dig, som har lyst til at vandre sammen med andre i den fantastisk smukke natur vi er omgivet af i Lyngby.

Pak en lille rygsæk med noget at drikke,en madpakke og mød op på pladsen foran biblioteket.

Her samles vi, os der har lyst til at gå 10-12 km og spiser vores frokost undervejs.

Det er så godt for vores hjerner at blive udfordret, indgå i fællesskaber og suge nye oplevelser til os. Det siger hjerneforsker Ellen Garde.

Grib chancen. Kom og vær med.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 7872
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 03-10-2021 11:00
Mødegange: 1
Lektioner: 3
Undervisere: Jane Sand
Priser:
Voksne DKK 55,00
Vandrehold i Lyngbys smukke omgivelser på 5-7 km Jane Sand DKK 180,00 05‑10‑2021 26‑10‑2021
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Dette er en invitation til dig, som har lyst til at vandre sammen med andre i den fantastisk smukke natur vi er omgivet af i Lyngby.

Pak en lille rygsæk med noget at drikke, en madpakke og mød op på pladsen foran biblioteket.

Her samles vi, os der har lyst til at gå 5-7 km og spiser vores frokost undervejs.

Det er så godt for vores hjerner at blive udfordret, indgå i fællesskaber og suge nye oplevelser til os. Det siger hjerneforsker Ellen Garde.

Grib chancen. Kom og vær med.

Turene i oktober:

 • 5 oktober: Sorgenfri Slotspark og Brede - 6 km

 • 12 oktober: Lyngby Sø - 5.5 km

 • 19 oktober: Lyngby Sø, Skovbrynet og Bondebyen - 5.5 km

 • 26 oktober: Sophienholm - 7 km

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 7861
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 05-10-2021 11:00
Mødegange: 4
Lektioner: 8
Undervisere: Jane Sand
Priser:
Voksne DKK 180,00
Vandrehold: Sorgenfri Slotspark og Brede - 6 km Jane Sand DKK 50,00 05‑10‑2021 05‑10‑2021
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Dette er en invitation til dig, som har lyst til at vandre sammen med andre i den fantastisk smukke natur vi er omgivet af i Lyngby.

Pak en lille rygsæk med noget at drikke, en madpakke og mød op på pladsen foran biblioteket.

Her samles vi, os der har lyst til at gå 5-7 km og spiser vores frokost undervejs.

Det er så godt for vores hjerner at blive udfordret, indgå i fællesskaber og suge nye oplevelser til os. Det siger hjerneforsker Ellen Garde.

Grib chancen. Kom og vær med.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 7862
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 05-10-2021 11:00
Mødegange: 1
Lektioner: 2
Undervisere: Jane Sand
Priser:
Voksne DKK 50,00
Vandrehold: Mølleåen og Holtekollen - 10 km Jane Sand DKK 55,00 10‑10‑2021 10‑10‑2021
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Dette er en invitation til dig, som har lyst til at vandre sammen med andre i den fantastisk smukke natur vi er omgivet af i Lyngby.

Pak en lille rygsæk med noget at drikke,en madpakke og mød op på pladsen foran biblioteket.

Her samles vi, os der har lyst til at gå 10-12 km og spiser vores frokost undervejs.

Det er så godt for vores hjerner at blive udfordret, indgå i fællesskaber og suge nye oplevelser til os. Det siger hjerneforsker Ellen Garde.

Grib chancen. Kom og vær med.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 7873
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 10-10-2021 11:00
Mødegange: 1
Lektioner: 3
Undervisere: Jane Sand
Priser:
Voksne DKK 55,00
Vandrehold: Lyngby Sø - 5.5 km Jane Sand DKK 50,00 12‑10‑2021 12‑10‑2021
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Dette er en invitation til dig, som har lyst til at vandre sammen med andre i den fantastisk smukke natur vi er omgivet af i Lyngby.

Pak en lille rygsæk med noget at drikke, en madpakke og mød op på pladsen foran biblioteket.

Her samles vi, os der har lyst til at gå 5-7 km og spiser vores frokost undervejs.

Det er så godt for vores hjerner at blive udfordret, indgå i fællesskaber og suge nye oplevelser til os. Det siger hjerneforsker Ellen Garde.

Grib chancen. Kom og vær med.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 7863
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 12-10-2021 11:00
Mødegange: 1
Lektioner: 2
Undervisere: Jane Sand
Priser:
Voksne DKK 50,00
Vandrehold: Lyngby Sø og Bagsværd Sø- 12 km Jane Sand DKK 55,00 17‑10‑2021 17‑10‑2021
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Dette er en invitation til dig, som har lyst til at vandre sammen med andre i den fantastisk smukke natur vi er omgivet af i Lyngby.

Pak en lille rygsæk med noget at drikke,en madpakke og mød op på pladsen foran biblioteket.

Her samles vi, os der har lyst til at gå 10-12 km og spiser vores frokost undervejs.

Det er så godt for vores hjerner at blive udfordret, indgå i fællesskaber og suge nye oplevelser til os. Det siger hjerneforsker Ellen Garde.

Grib chancen. Kom og vær med.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 7874
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 17-10-2021 11:00
Mødegange: 1
Lektioner: 3
Undervisere: Jane Sand
Priser:
Voksne DKK 55,00
Vandrehold: Mølleåen, Ørholm og DTU kunst - 12 km Jane Sand DKK 55,00 24‑10‑2021 24‑10‑2021
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Dette er en invitation til dig, som har lyst til at vandre sammen med andre i den fantastisk smukke natur vi er omgivet af i Lyngby.

Pak en lille rygsæk med noget at drikke,en madpakke og mød op på pladsen foran biblioteket.

Her samles vi, os der har lyst til at gå 10-12 km og spiser vores frokost undervejs.

Det er så godt for vores hjerner at blive udfordret, indgå i fællesskaber og suge nye oplevelser til os. Det siger hjerneforsker Ellen Garde.

Grib chancen. Kom og vær med.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 7875
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 24-10-2021 11:00
Mødegange: 1
Lektioner: 3
Undervisere: Jane Sand
Priser:
Voksne DKK 55,00
Vandrehold: Sophienholm - 7 km Jane Sand DKK 50,00 26‑10‑2021 26‑10‑2021
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Dette er en invitation til dig, som har lyst til at vandre sammen med andre i den fantastisk smukke natur vi er omgivet af i Lyngby.

Pak en lille rygsæk med noget at drikke, en madpakke og mød op på pladsen foran biblioteket.

Her samles vi, os der har lyst til at gå 5-7 km og spiser vores frokost undervejs.

Det er så godt for vores hjerner at blive udfordret, indgå i fællesskaber og suge nye oplevelser til os. Det siger hjerneforsker Ellen Garde.

Grib chancen. Kom og vær med.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 7865
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 26-10-2021 11:00
Mødegange: 1
Lektioner: 2
Undervisere: Jane Sand
Priser:
Voksne DKK 50,00
Vandrehold: Ermelunden og Dyrehavsbakken 12 km Jane Sand DKK 55,00 31‑10‑2021 31‑10‑2021
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Dette er en invitation til dig, som har lyst til at vandre sammen med andre i den fantastisk smukke natur vi er omgivet af i Lyngby.

Pak en lille rygsæk med noget at drikke,en madpakke og mød op på pladsen foran biblioteket.

Her samles vi, os der har lyst til at gå 10-12 km og spiser vores frokost undervejs.

Det er så godt for vores hjerner at blive udfordret, indgå i fællesskaber og suge nye oplevelser til os. Det siger hjerneforsker Ellen Garde.

Grib chancen. Kom og vær med.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 7876
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 31-10-2021 11:00
Mødegange: 1
Lektioner: 3
Undervisere: Jane Sand
Priser:
Voksne DKK 55,00
dof