Nederlandsk

Hallo, goedemorgen!

Holland eller Nederland byder på verdenskunst og storbykultur, storslået natur og nogle af de bedste strande i Europa. Her finde du idylliske småbyer og storbyer som Amsterdam og Rotterdam. Derudover ligger Holland tæt på Danmark, så du er der efter en kort flyvetur eller nogle timer i tog og bil


Hollandsk - eller nederlandsk er forholdsvis nemt at lære for danskere, så i løbet af kort tid vil du kunne klare dig i Nederlandene og den flamske del af Belgien. Så tilmeld dig en af vores spændende kursuser.

Navn Underviser Pris* Start Slut  
Nederlandsk samtale online for let øvede Mirjam van Raamsdonk DKK 795,00 02‑05‑2022 20‑06‑2022
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Nederlandsk samtale er for dig, som allerede kan tale eller forstå lidt Nederlandsk. Måske har du tidligere haft lidt Nederlandsk undervisning eller du har en Nederlandsk partner, men det kunne være en god idé at øve lidt mere med grammatike, læse lette tekster og derved øge ordforrådet. Underviseren arbejder med aktuelle tekster om Nederlandene på forskellige niveauer og en grammatikbog som deltager skal køber, hvis kurset bliver oprettet.

Undervisning foregår online (zoom) så lige meget hvor du bor I Denmark, kan du følge med! Underviser taler Dansk, Engelsk og Nederlandsk på kurset. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du kan deltage, kan underviseren teste dig inden kursusstart.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 2595
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 02-05-2022 17:00
Mødegange: 8
Lektioner: 16
Undervisere: Mirjam van Raamsdonk
Priser:
Voksne DKK 795,00
dof