Spændende tegne/malerkursus for børn

Kunst og kreativitet på fuldt drøn - spændende tegnehold for børn med anerkendt professionel billedkunstner Birgitte Søvsø

Tegne/Malerkursus for børn. Med blyant og pensel som værktøj vil vi bruge tiden under sommerferien til at blive bedre til at tegne og male! Med helt basale kunstneriske værktøjer vil vi gå naturen et skridt nærmere. Vi skal arbejde med forskellige elementer fra naturen og i naturen. Male en fisk. Tegne et træ. Bruge øjnene til at se og hænderne til at tegne med. Vi skal også forsøge at finde naturens sjæl og lære lidt om farver og former i naturen. Vi skal se på hvordan kunstnere arbejder med naturen i billeder og snakke om, hvordan man selv kan male et landskab for fx eller hvor mange slags forskellige farver et æble egentlig har. Det bliver sjovt også at lære de andre børn på holdet at kende, og se hvad de laver. Vi skal blive bedre til det tekniske. At tegne og at arbejde med skygger og farve. OG VI SKAL HAVE DET SJOVT !

Der vil også være frie ekstra opgaver, hvor I selv gerne må komme med gode idéer til ting I vil lære at tegne. Alle er velkomne!  Du må gerne være nybegynder, lidt øvet eller en der tegner hver dag. Materialeliste: Vi skal bruge blyant og papir. Og gerne en skitsebog hvis du har sådan en. Akvarelfarver (vandfarver) og pensel og papir - du skal helst have de tre primære farver. Gul, blå og rød. Måske er der også andre ting du har lyst til at tegne og male med. 

Underviser billedkunstner Birgitte Søvsø COLOURS AT WORK (birgittesoevsoe.blogspot.com)

Undervisningssted

Engelsborgskolen
Engelsborgvej 66
2800 Kongens Lyngby

Praktisk information

Hold nr:
23199

Pris

Børn og unge under 18 år
DKK 325,00