Udendørs samtalesalon

Samtalesaloner gør det lettere at møde nye mennesker gennem tankevækkende samtaler. Og findes der nogle bedre rammer at gøre det i Danmarks smukke natur, hvor man slentrer afsted og nyde den frie luft.

Dette er oplagt for dig, som savner nogle rum, hvor de gode samtaler er i fokus og godt kan lide at gå og nyde den skønne natur.

Navn Sted Underviser Pris* Start Slut  
Samtale salon - nutidens bedsteforældre - under åben himmel DKK 50,00 07‑09‑2020 21‑09‑2020
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Savner du også nogle rum, hvor de gode samtaler er i fokus, og savner du nogle fællesskaber hvor det er nemt at falde i snak med nogen, som har en helt anden baggrund, alder holdning eller erfaring end dig selv?

En samtalesalon er et arrangement, hvor værten sørger for, at gæsterne falder i snak med nogen, de ikke allerede kender og starter samtalerne. Det kan foregå på mange forskellige måder: Værtens blande-folk-teknikker giver gæsterne en god undskyldning for at falde i snak med nogen, der ikke ligner dem selv – og samtalestarterne hjælper gæsterne til at springe den indledende smalltalk over og gå direkte igang med at snakke om livets store spørgsmål eller de udfordringer, som vi hver især bakser med lige nu. Denne samtalesalon tager fat i emnet Nutidens bedsteforældre. Er de per definition forældres forlængede arm. Er det i orden?

Synes du også, at det er svært nogle gange at være bedsteforældre? Alle taler om at rollen som bedsteforælder er unik. Og som bedsteforælder kan du noget helt særligt. Bliv klog på, hvad det er, bedsteforældre kan give børnebørn, som ingen andre kan, og hvorfor det også kan være svært. Sammen med familievejleder Gitte Jensen holder vi 3 Samtalesaloner under åben himmel (Hornbæk Plantage/strand). Hvor du får mulighed for at sætte ord på dine tanker og udfordinger og hører andres tanker og udfordringer. Vi fører dig igennem en tankevækkende menu af spørgsmål og opgaver, der skal inspirere til samtale, refleksion, ideer og måske nye handling.
 
Vi mødes ved parkeringspladsen ved havnen i Hornbæk.
Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 134
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 07-09-2020 10:00
Mødegange: 2
Lektioner: 2
Undervisere:
Priser:
Voksne DKK 50,00
Gå dig klogere - under åben himmel Lyngby-Tårbæk Kommune Sigga Birkvad DKK 250,00 24‑09‑2020 19‑11‑2020
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Når man går, så går det nok! Gå dig klogere. På dig selv, andre og livet! At gå er en gammel metode til at skabe klarhed. Kierkegaard skrev bl.a. tilbage i 1847:»Tab for alt i livet ikke lysten til at gå. Jeg går hver dag mit daglige velbefindende til og mine sygdomme væk. Jeg har gået mine bedste tanker til, og kender ingen tanker, der er så tunge, at de ikke kan gås væk. Når man bliver ved med at gå, så går det nok” (redigeret). Derfor; lad os gå og lad os snakke sammen om det, der betyder noget. Nemlig de store emner i livet. Eksistens, værdier, kærlighed, relationer, valg og fravalg. Mens vi går! Vi er alle forskellige – og alligevel så ens. Lad os snakke sammen om det, som optager os. Det som fylder, roder, er svært og let. Lad os være fælles om at være mennesker – og hjælpe hinanden med at udleve livet bedst muligt for den enkelte.Vi mødes og går en tur på ca. 5 km i Dyrehaven. Hver gang snakker vi om et udvalgt emne med udgangspunkt i en kort tekst. Det kan være et afsnit fra en bog, et digt eller teksten fra en sang. De første fem samtalesaloner vil omhandle:  

  • Er værdier noget, man er født med? Nogen man udvikler? Nogen man kan ændre?
  • Hvad vil det sige at være nogen, fremfor noget?
  • Kender du din integritet?
  • Hvad er skam for en størrelse? Krymper den os – eller kan den forstørre os?
  • Kan man starte på en frisk? 

Mød op alene eller sammen med en ven. Hunde i snor og babyer i barnevogne er velkomne. Alle er velkomne – det handler om mangfoldighed. Samtale salonerne faciliteres af Sigga, som blander os i par og hjælper samtalen på gled med spørgsmål.Læs mere om Sigga her: https://siggab.dk/

Vi mødes ved Klampenborg Station 

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 133
Status: Igangsat
Første møde: 24-09-2020 17:00
Mødegange: 5
Lektioner: 5
Undervisere: Sigga Birkvad
Priser:
Voksne DKK 250,00
Børn og unge under 18 år DKK 100,00
dof