Udendørs samtalesalon

Samtalesaloner gør det lettere at møde nye mennesker gennem tankevækkende samtaler. Og findes der nogle bedre rammer at gøre det i Danmarks smukke natur, hvor man slentrer afsted og nyde den frie luft.

Dette er oplagt for dig, som savner nogle rum, hvor de gode samtaler er i fokus og godt kan lide at gå og nyde den skønne natur.

Navn Sted Underviser Pris* Start Slut  
Samtale salon - nutidens bedsteforældre - under åben himmel DKK 50,00 07‑09‑2020 21‑09‑2020
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Savner du også nogle rum, hvor de gode samtaler er i fokus, og savner du nogle fællesskaber hvor det er nemt at falde i snak med nogen, som har en helt anden baggrund, alder holdning eller erfaring end dig selv?

En samtalesalon er et arrangement, hvor værten sørger for, at gæsterne falder i snak med nogen, de ikke allerede kender og starter samtalerne. Det kan foregå på mange forskellige måder: Værtens blande-folk-teknikker giver gæsterne en god undskyldning for at falde i snak med nogen, der ikke ligner dem selv – og samtalestarterne hjælper gæsterne til at springe den indledende smalltalk over og gå direkte igang med at snakke om livets store spørgsmål eller de udfordringer, som vi hver især bakser med lige nu. Denne samtalesalon tager fat i emnet Nutidens bedsteforældre. Er de per definition forældres forlængede arm. Er det i orden?

Synes du også, at det er svært nogle gange at være bedsteforældre? Alle taler om at rollen som bedsteforælder er unik. Og som bedsteforælder kan du noget helt særligt. Bliv klog på, hvad det er, bedsteforældre kan give børnebørn, som ingen andre kan, og hvorfor det også kan være svært. Sammen med familievejleder Gitte Jensen holder vi 3 Samtalesaloner under åben himmel (Hornbæk Plantage/strand). Hvor du får mulighed for at sætte ord på dine tanker og udfordinger og hører andres tanker og udfordringer. Vi fører dig igennem en tankevækkende menu af spørgsmål og opgaver, der skal inspirere til samtale, refleksion, ideer og måske nye handling.
 
Vi mødes ved parkeringspladsen ved havnen i Hornbæk.
Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 134
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 07-09-2020 10:00
Mødegange: 2
Lektioner: 2
Undervisere:
Priser:
Voksne DKK 50,00
dof