Spansk

Hola!

Det spanske sprog er ikke blot fyrigt, lidenskabeligt og smukt, det er også ualmindeligt udbredt. 400 millioner mennesker har spansk som modersmål og i alt 500 millioner mennesker taler spansk på verdensplan. Det er med andre ord ikke uden grund, at spansk er et ganske populært valgfag på de danske gymnasier. Selvom din skoletid måske for længst er forbi, er det aldrig for sent at lære spansk.

Hos Kulturskolen tilbyder vi spanskundervisning til alle, der er interesserede i at lære sproget at kende. Dit personlige udgangspunkt har ingen betydning for dine muligheder for at deltage i et spansk kursus hos os, da vi har flere forskellige typer af hold. Vi tilbyder således spansk for begyndere og let øvede. Det eneste, vi forventer af dig, er lysten til at lære. Det er altid lidt sårbart, når man gerne vil tilegne sig et nyt sprog. Derfor lægger vi først og fremmest vægt på et inkluderende undervisningsmiljø, hvor hver eneste kursist skal føle sig godt tilpas og fri til at deltage i spanskundervisningen på lige fod med de øvrige kursister. Det skal være sjovt at lære.

Navn Sted Underviser Pris* Start Slut  
Spansk for begynder Engelsborgskolen Intern underviser Kulturskolen DKK 625,00 08‑09‑2021 27‑10‑2021
Se mere   Luk  
  • Navn: Spansk for begynder
  • Sted: Engelsborgskolen
  • Underviser: Intern underviser Kulturskolen
  • Pris*: DKK 625,00
  • Start: 08‑09‑2021
  • Slut: 27‑10‑2021
Se mere   Luk  

Vi glæder os over at vi igen frit kan tage til Spanien, Madrid, Barcelona, Buenos Aires og alle de byer og lande, hvor spansk er hovedsproget. Du kan bruge tiden dette efterår, til at lære spansk fra begyndelsen eller til at blive bedre, hvis du allerede kan noget spansk. Alle rejser er bare sjovere, når man kan en lille smule af sproget. Underviseren har fokus på at du lærer at tale sproget, så du kan komme i kontakt med lokalbefolkningen.

dette kursus i spansk  lærer du at forstå og bruge dagligdags udtryk og basale vendinger. Du lærer at præsentere dig selv og at stille og besvare enkle spørgsmål, og du lærer at begå dig på en enkel måde på spansk. Holdet henvender sig til begyndere, men deltagere der kan lidt af sproget i forvejen er også meget velkomne.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 30104
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 08-09-2021 17:00
Mødegange: 7
Lektioner: 11
Undervisere: Intern underviser Kulturskolen
Priser:
Voksne DKK 625,00
dof