Voksen/barn Keramikhold på Keramikstationen i Espergærde

Børn mellem 6-14 år kan deltage på denne workshop sammen med en voksen. Tag mor, far, bedstemor, moster eller en anden i hånden, så i sammen kan nyde en hyggelig stund på Keramikstationen i efterårsferien. Der vil være kaffe, the og saftevand på kanden. Om i vil lave en kop, slikskål, en smuk skulptur/vægophæng eller noget helt 3., er op til jer. Marlene og Lene hjælper jer på vej.

Efter en kort introduktion slippes i løs med leret og må lade fantasien få frit løb. Vi vil på workshoppen arbejde med håndmodellering og pladeteknik. Der er ikke mulighed for at dreje. Første mødegang laver vi alle ler-emnerne. Herefter skal de tørre 8-10 dage. Så forglødes (1. brænding) emnerne. Anden mødegang glaserer vi emnerne. Der er ca. 8-10 glasurer at vælge i mellem. Kurset har maksimalt plads til 12 deltagere. Saft, kaffe/te, let snacks, ler samt glasering og brænding af op til 2 ting er alt sammen inkluderet i kursusprisen. Materialer og brændinger herudover afregnes separat med Keramikstationen. Medbring eget arbejdstøj. Materialer: Alt er inkluderet i kursusprisen.

Undervisningssted

Keramikstationen
Ved Stationen 1A
3060 Espergærde

Praktisk information

Hold nr:
23158
Første møde:
12.02.24 kl. 10:00
Sidste møde:
24.02.24 kl. 10:00
Mødegange:
2

Pris

Foredrag workshops ture
DKK 595,00
  • Mandag 12.02.24 kl. 10:00 - 13:00

    Sted: Keramikstationen
    Ved Stationen 1A

  • Lørdag 24.02.24 kl. 10:00 - 11:30

    Sted: Keramikstationen
    Ved Stationen 1A

Marlene og Lene Corydon og Bach-Lauritsen

Marlene Corydan; Jeg er uddannet Industriel Designer fra Danmarks Designskole i København og har hele min karriere som designer arbejdet passioneret og dedikeret med at udvikle og formgive produkter og genstande ud fra et menneskeligt aspekt og med en stærk æstetisk sans. Dette hos en række store danske virksomheder med produkter lige fra hospitalsudstyr over møbler og legetøj til guldsmykker og korpussølv hos Georg Jensen. Arbejdet som selvstændig iværksætter af Keramikstationen er en drøm at udleve, da jeg i dette virke virkelig forener alle de aspekter min hidtige karriere har bidraget med af læringer og kompetencer. Jeg hylder det gode håndværk og arbejder i krydsfeltet hvor tradition møder moderne teknologi og i spændingsfeltet mellem naturens vildskab og uperfekthed og den menneskelige perfektionisme. Alt sammen med en daglig mission om at det hele skal give mening og gøre en forskel. Jeg hylder naturens diversitet og naturens skønne materialer med al deres unikke detaljerigdom. Derfor ligger bæredygtighed mig meget på sinde og er en faktor jeg medregner i alle mine valg og beslutninger.

Lene Bach-Lauritsen Jeg er Uddannet cand.scient.bibl. fra Danmarks Biblioteksskole. Jeg har undervist i mange forskellige IT-systemer, og jeg elsker når det lykkes at bringe kompetencer videre til andre. Jeg har i mere end 10 år arbejdet og uddannet mig selvstændigt kunstnerisk og jeg udstiller løbende sammen med andre kunstnere. Min vej ind i kunsten har været fotografiet, og jeg har fuldendt et Masterclass forløb på Fotoskolen Fatamorgana. Jeg arbejder skulpturelt og konceptuelt især med gipsskulpturer og nu senest keramik. Jeg er fascineret af hvor mange muligheder enkle redskaber og ganske få ingredienser kan give. Jeg arbejder meget med udgangspunkt i kroppen og mange af mine værker tager udgangspunkt i kropsafstøbninger. Naturen, jorden og universet er et parallelt inspirationsspor, og fungerer som en form for spejling ift. mennesket. 
For mig er kunstens og kreativitetens allermest dyrebare kvalitet, at den inviterer til fordybelse, nærvær og inspiration til livets facetter. Det oplever jeg både som udøver og som tilskuer.