Den lille havfrue - Højtlæsning og kreativ udfoldelse

Tag dit barn eller barnebarn i hånden, når Kulturskolencfl åbner dørene for en workshop fyldt med nærvær, fantasi og fordybelse. Der er skruet helt op for hyggen, når Anne Rosenskjold i Espergærde Biblioteks smukke omgivelser læser H.C. Andersens originale eventyr Den lille havfrue højt, mens I sidder og udfolder jer kreativt om samme eventyr. I får det fineste smykkeskrin med spejl og rumfordeling, som skal males og dekoreres.

Anbefalet aldersgruppe 5-12 år

Anne Rosenskjold er meget optaget af, hvordan vi som børnefamilier får sat tiden på pause, så vi – for en stund – glemmer alt omkring os og bare er i nuet. Hvordan vi får stimuleret vores fantasi og vores fokus – slapper af og hygger os sammen. Samtidig synes hun, at H.C. Andersen er så vigtig en del af vores kulturelle DNA, og hun har derfor udviklet universet ’Kreative Tanker’ så børn igen kan blive trukket ind i hans fantastiske univers. 

Anne Rosenskjold er uddannet skolelærer, men arbejder i dag som forfatter og kreativ projektudvikler. https://www.instagram.com/kreativetanker_annerosenskjold/ 

Prisen er for en bedsteforældre og 1 barn

Undervisningssted

Lindegården Lyngby
Peter Lundsvej 8
2800 Kongens Lyngby
salen

Praktisk information

Hold nr:
77003
Første møde:
19.10.22 kl. 10:00
Mødegange:
1

Pris

Børn og unge under 18 år
DKK 375,00
  • Onsdag 19.10.22 kl. 10:00 - 11:30

    Sted: Lindegården Lyngby
    Peter Lundsvej 8

    Lokale: salen

Anne Rosenskjold